UTA are opt indisponibili

ARAD – Veştile pentru „Magiun” nu sunt deloc bune, „Bătrâna Doamnă” având infirmeria plină.

Marin Barbu nu se simte deloc bine. Este, încă, în aşteptareaunui fundaş central şi a unui mijlocaş stânga.

În plus de asta, a aflat că are şi probleme în lot. Nu mai puţin de opt jucători nu s-au pregătit, joi dimineaţă, la capacitate normală.

Radovanovic, I. Ştefan, Marincău, Roszel, Hora, Hidişan, Simao şi Bălţoi s-au antrenat separat.

Toţi au fost la sala de forţă, iar situaţia nu este deloc îmbucurătoare: Radovanovic şi I. Ştefan pot juca doar pe finalul campionatului, iar Marincău şi Roszel vor rata jocul cu Bistriţa. Ceilalţi ar putea reveni, cât de curând, în lot.

Terenurile, vechea problemă

Elevii antrenaţi de Marin Barbunu vor intra pe suprafaţa de joc a stadionului UTA până săptămâna viitoare.

Gazonul moale îi face pe Chiţa et comp. să pregătească şedinţele tehnico-tactice pe terenul ICRTI. Mulţi jucători s-au declarat nemulţumiţi de calitatea gazonului de acolo, iar UTA nu are nevoie, acum, de alţi accidentaţi, pe lângă cei opt existentenţi.

Ultima zi pentru abonaţi

Conducerea clubului UTA a anunţat, încă din momentul în care au fost puse abonamentele în vânzare, că vechii abonaţi îşi pot procura tichetele – pentru ultima parte a campionatului – până pe 15 februarie.

Aşadar, vineri este ultima zi pentru cei care doresc – şi la primăvară – să ocupe aceleaşi locuri care le-au avut anul trecut.

Delvecchio, ca Jardel

UTA a refuzat propunerea de a-l aduce la echipă, până în vară, pe Marco Delvecchio, fost fotbalist la AS Roma.

Nicolae Bara a considerat că UTA are de realizat un obiectiv important, nu de lovituri de imagine. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Mario Jardel, refuzat de UTA în urmă cu câteva săptămâni.

L.S.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase