UTA are suporteri de toate varstele

De JA – L.S.
foto L.S.
foto L.S.
ARAD. Acţiunea de la „Galleria Mall” a avut succesul scontat, zeci de fanii participând la „Evenimentele lunii ianuarie”.

FC UTA şi „Suporter Club UTA” au pus mână de la mână şi au organizat o întâlnire cu fanii, la „Galleria Mall”, care organizează „Evenimentele lunii ianuarie”. Scopul a fost promovarea imaginii clubului UTA, iar la apel au răspuns fani de toate vârstele, de la copii, până la bătrâni, însă nici sexul frumos nu a lipsit. Iar vechii utişti, precum Vaczi, Biro sau Domide au fost aplaudaţi la scenă deschisă.

Trei expozanţi

Acţiunea a început cu prezentarea materialelor de colecţie, exponatele făcând deliciul tuturor, mai ales al celor tineri, care au văzut, poate prima dată, insigne ori plachete de pe vremea ITA-ei, dar nu numai. Teodor Puterity a adus în faţa suporterilor „doar 0,2 la sută din colecţia personală”, după cum chiar el s-a exprimat. Sute de insigne, fanioane, plachete, dar şi alte materiale promoţionale, adunate de-a lungul vremii, au fost expuse la „Galleria Mall”. Un alt expozant a fost Matei Mândra, dar şi Flavius Domide, care – la rândul lor – au adus materiale promoţionale, dar şi fotografii ale vremii. „Suporter Club UTA” a avut ca piesă de rezistenţă revista „Baricada”.

Premii pentru copii

La ceea ce se dorea a fi „Ora jocurilor sportive”, care însă a durat mult mai puţin, s-a organizat un concurs, drept premiu fiind câte o minge cu autografele jucătorilor. S-a pus o întrebare, care viza UTA (normal), cu variante de răspuns, iar Marius Chindriş alegea pe cel ce urma să răspundă. Jucătorul UTA-ei a ales doar copii, care – însă – s-au dovedit a fi foarte bine pregătiţi, toţi răspunzând fără greşeală. 10 mingi au fost distribuite de Dorin Stana et comp. micuţilor fani ai „Bătrânei Doamne”, Şi alte materiale promoţionale au fost oferite, la final, celor prezenţi.

Sesiune de autografe

Imediat după ce concursul a avut loc, cei prezenţi – care au primit câte un tricou din partea celor de la „Galleria Mall” – i-au asaltat pe jucători pentru autografe şi poze. Chindriş şi Calvin au fost desemnaţi să semneze tricourile, dar alături de aceştia, la eveniment au mai participat Purece, Gligor, Miron şi Bodea. Au fost prezenţi şi preşedintele Giovanni Catanzariti, respectiv „secundul” Dan Stupar.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !