UTA, Casarom şi Manca Mondială

39Comentarii
Ce spune Gheorghe Falcă despre cât a ajutat Primăria echipa UTA:   „Până acum s-au alocat peste 28 de miliarde pentru UTA, iar acum se lucrează la tabelă, la nocturnă, la terenul sintetic.

Avem la dispoziţie trei miliarde pe care clubul poate să îi ia de la Primărie prin proiecte. Per total, peste 60 de miliarde. Tot la UTA vom plăti toate cheltuielile de întreţinere”

Ce spune Falcă despre faptul zecile de procese din instanţă, despre serviciul juridic şi dacă e ordine în Primăria Arad:  „Ordine s-a făcut în primărie, dar faptul că primăria în anumite faze poate să piardă anumite procese este o problemă de atitudine.

De aici şi până la a fi împotrivă să primim 29 de hectare de la Casarom este o absurditate de neconceput. Posibil în documentele care au fost făcute pentru a primi acest teren să existe o anumită greşeală, neintenţiontă însă”

Ce spune primarul despre ce erori şi-ar putea trece în cont în cei aproape patru ani de mandat:  „Mi-aş fi dorit ca toate lucrurile să meargă mai repede, ca proiectul cu Banca Mondială să nu dureze cinci luni la precalificare şi deja două luni licitaţia finală. Aceste lucruri nu depinde însă de noi, dar ne afectează. Sunt sigur însă că cetăţenii îşi vor alege cel mai bun primar pentru ei”.

A.B.39Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor