UTA, victorie în faţa CCA

De Leo Sfara
Reactualizat la:
4Comentarii
UTA, victorie în faţa CCA
© FOTO: uta-arad.ro
Comisia de Disciplină a anulat cartonaşul galben şi implicit pe cel roşu primit de Tănase în meciul cu Dunărea Călăraşi.

S-a făcut dreptate, UTA repurtând o victorie istorică împotriva Comisiei Centrale de Arbitri! Acum câteva minute, în şedinţa Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal s-a decis anularea catonaşului galben şi implicit roşu, primit de Tănase la meciul cu Dunărea Călăraşi.

Este o decizie extrem de interesantă, ştiindu-se faptul că doar în situaţii excepţionale se anulează cartonaşele, iar conducerea UTA-ei are cu atât mai multe merite.

La şedinţă, reprezentantul CCA a făcut contestaţie, spunând că nu se poate aşa ceva, însă comisia a dat dreptate UTA-ei. Aici se poate observa, iată, că arbitrul Cătălin Buşi a fost rău intenţionat, la fel ca asistentul Nicolae Chiţoi, care – deşi nu a văzut bine faza (n.n. – Tănase era cu un pas înaintea jucătorului de la Dunărea, Vlad fiind cel care l-a tras de tricou pe Radu) – l-a influenţat pe „central”. Culpa a fost comună, însă, iată, s-a făcut dreptate pentru UTA. Vlad rămâne cu „galbenul” primit, iar Tănase e bun de joc la meciul de duminică, de la Ştefăneşti, cu Unirea Tărlungeni.



4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor