Uţu, Fizi şi Dani, „sifonari”

140Comentarii
Uţu, Fizi şi Dani, „sifonari”
ARAD – Judecătorul a anunţat faptul că cei trei se află în programul de protecţie al martorilor, supuşi articolului 9.

Lucrul pe care îl bănuia toată lumea a fost confirmat de către judecătorul care se ocupă de cazul clanului Împăratul: Uţu Rohozneanu, Ioan Fizidean şi Daniel Dragoman sunt incluşi în programul de protecţie al martorilor, fiind citaţi în alt proces. Deşi nu a anunţat cauza în care cei trei sunt martori, este foarte uşor de făcut legătura între aceştia şi cazul lui Răchită şi Moldovan, ultimii doi fiind acuzaţi de uciderea lui Traian Trifa. În această situaţie, preşedintele şedinţei de judecată a anunţat că Rozohneanu, Fizidean şi Dani Dragoman vor avea pedepsele reduse la jumătate deoarece au cooperat pentru rezolvarea unui alt caz. Zvonurile conform cărora cei trei au făcut „nouăle” din arest au devenit de luni realitate.

Ultimele audieri

Luni dimineaţa, la ora 9 şi jumătate, a avut loc o nouă înfăţişare în cazul clanului Împăratul. Au fost aduşi ultimii doi martori din partea apărării, deşi, iniţial, au fost anunţaţi trei. Unul dintre martorii citaţi nu a venit la proces, iar alţi doi martori ai acuzării, plecaţi în străinătate, au fost excluşi de pe listă deoarece nu pot fi audiaţi. Chiar Dan Ilarie, procurorul de caz, a fost cel care a propus scoaterea celor doi martori de pe lista acuzării. Apoi au urmat excepţiile invocate de către avocaţii apărării, dar care nu au atins foarte mult atitudinea judecătorului. Una dintre nemulţumirile apărării a fost luată în seamă, aşteptându-se răspuns din partea experţilor care au analizat probele audio, respectiv înregistrările telefonice. În raportul emis, aceşti experţi spun că discuţiile sunt alterate pe alocuri, iar acesta este firul de aţă de care se leagă avocaţii apărării pentru a mai amâna sentinţa. La următoarea înfăţişare vor fi primite şi rezultatele finale ale acestor expertize.

Termen – 29 martie

Preşedintele de judecată a decis că următorul termen al procesului va avea loc în data de 29 martie, de la ora 9 şi jumătate. Decizia a fost urmată de huiduieli din partea familiilor inculpaţilor şi din partea celor aflaţi în boxa acuzaţilor. Aceştia speră că sentinţa va fi una blândă şi, astfel, se vor putea întoarce la casele lor cât mai repede. Se pare că în 29 martie va fi ultima înfăţişare, deoarece vor fi ascultate pledoariile apărătorilor şi va fi audiat un ultim martor al apărării, un avocat al Baroului Arad.

Gheorghe Beleiu nu a fost prezent la ultimele audieri, fiind internat în stare destul de gravă la Spitalul Municipal Arad. Conform declaraţiilor avocaţilor, acesta face dializă şi nu poate fi deplasat decât în condiţii speciale. În plus, trebuie anunţat în prealabil pentru ca dializa să fie suspendată pentru ziua respectivă.

Cu gura pe presă

După cum s-au obişnuit deja, toţi aparţinătorii şi toţi inculpaţii sunt convinşi că presa este singurul motiv pentru care interlopii Aradului sunt arestaţi şi judecaţi. Şi la ultima şedinţă reprezentanţii mass-media au fost ţintele preferate ale rudelor inculpaţilor, aceştia aruncând cu tot felul de acuze înspre ziarişti.

A.G.140Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor