UVVG a donat cadouri pentru 200 de copii și 20 de familii nevoiașe

De Daniel Albu
UVVG a donat cadouri pentru 200 de copii și 20 de familii nevoiașe
Studenți, masteranzi și cadre didactice din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, precum și antreprenori, au oferit, în cadrul campaniei „Dăruiește un zâmbet de Crăciun”, cadouri de sărbători pentru 200 de copii și 20 de familii nevoiașe din municipiul și județul Arad. Acțiunea s-a derulat, în colaborare cu Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.

Patricia Dinga, masterand, coordonator proiect, din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, ne-a declarat: „În cadrul campaniei „Dăruiește un zâmbet de Crăciun”, studenți, profesori și antreprenori au donat jucării, haine, dulciuri și rechizite. Pe lângă aceasta, colaboratorii antreprenori ne-au ajutat financiar și astfel am achiziţionat produse de igienă și alimente neperisabile pe care le-am donat familiilor din Arad cu risc social ridicat.

„Universitatea noastră a avut o acțiune caritabilă organizată de către cadrele didactice, studenți, masteranzi și asistenți sociali din cadrul Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară. Prin efortul lor comun și susținuți de partenerii noștrii antreprenori au strâns donații și sponsorizări și au cumpărat cadouri, atât pentru cei 200 de copii de la cantina municipală, cât și pentru 20 de familii, certificate de Direcția de Asistenţă Comunitară, drept fiind cele mai sărace și fără posibilităţi din județul Arad. Studenții au fost foarte impresionați de situațiile în care au găsit aceste familii pentru care au cumpărat, în primul rând, zahăr, făină, produse de igienă personală și detergent. Pe de altă parte, au fost oferite donațiile făcute de cadrele didactice și studenți, constând în jucării, haine și altele. A fost o acțiune amplă care va continua și pe viitor. Patricia Dinga a fost sufletul acestei acțiuni împreună cu actualul prefect al studenților, Florin Ujog, stundent la Facultatea de Medicină și colegii lor din cadrul Ligii Studenţilor”, a subliniat prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș”.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !