UVVG continua inscrierile pentru anul universitar 2014-2015

De Vasile Filip
UVVG continua inscrierile pentru anul universitar 2014-2015

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad continuă înscrierile pentru anul universitar 2014-2015 la cele 28 specializări licenţă, 24 programe nivel masterat, 8 cursuri postuniversitare de specialitate, Şcoală doctorală în domeniul Medicină şi Biologie, Şcoală postdoctorală – conform proiectelor europene existente la UVVG.
* La specializarea ASISTENȚĂ SOCIALĂ din cadrul Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Educaţie Fizică şi Sport nu se plăteşte taxă de şcolarizare pentru anul I de studiu 2014-2015 (școlarizare gratuită).

Cadrele didactice din învățământul preuniversitar beneficiază de o reducere de 25% din taxa de școlarizare.

Viitorii studenţi pot opta pentru studii de licenţă şi masterat în domeniul: juridic, economic, marketing, administrarea afacerilor, sănătate, psihologie, ştiinţe ale educaţiei, asistenţă socială, educaţie fizică şi sport, ştiinţe umaniste, politice şi administrative, biologie, ecologie şi protecţia mediului, informatică (română sau engleză), silvicultură.
* Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” acordă locuri de şcolarizare gratuită, în număr nelimitat, studenţilor merituoşi, prin Bursele „Vasile Goldiş”, precum şi condiţii avantajoase pentru cazare şi masă.
* Nu se percepe taxă de înscriere şi nici taxă de admitere
Facilităţi acordate studenţilor:
* Absolvenţii de liceu, promoţia 2014, care au obţinut media la bacalaureat cuprinsă între 8,50 şi 10 beneficiază de şcolarizare gratuită pentru semestrul I al anului I de studiu (bursa Vasile Goldiş). Bursele acordate sunt nelimitate, cu posibilitatea menținerii bursei pentru toți anii de studiu în urma obținerii unor rezultate bune la învățătură în sesiunile de examene.

Beneficiază de reduceri ale taxei de școlarizare:
• Studenţii care achită integral taxa de şcolarizare; • Studenţii care provin din aceeaşi familie; • Studenţii şefi de promoţie 2014 şi olimpicii, care au obţinut locurile I, II, sau III la olimpiade naţionale, sau internaţionale; • Studenţii care urmează a doua specializare la nivel licenţă în cadrul universităţii, indiferent de forma de învăţământ; • Studenţii care urmează a doua specializare la nivel licenţă, absolvenţi ai UVVG cu diplomă de licenţă, sau absolvenţi ai colegiilor universitare din cadrul UVVG, sau absolvenţi ai Colegiului particular „Vasile Goldiş” Arad; • Studenţii care urmează o specializare la nivel masterat, sau curs postuniversitar, absolvenţi ai UVVG; * Studenţii care fac parte din categoria personalului clerical.

Programe postuniversitare:
Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad organizează din această toamnă programe postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă, cu următoarele specializări:
Facultatea de Științe Economice: Marketing în turism și servicii; Marketingul vânzărilor; Marketingul și managementul operațiunilor logistice; Marketingul serviciilor poștale și de curierat; Contabilitatea și fiscalitatea firmei; Administrarea și finanțarea proiectelor; Administrarea și dezvoltarea resurselor umane în afaceri
Facultatea de Științe Umaniste, Politice și Administrative: Managementul comunicării în sectorul public; Valorificarea patrimoniului istoric local.

Toate programele postuniversitare sunt acreditate de către Ministerul Educației Naționale. Programele sunt adresate absolvenților cu diploma de licență. Admiterea se face pe bază de dosar, iar durata programelor postuniversitare: între 180 și 200 de ore. Taxe promoționale (1200 RON).

Taxa în anul universitar 2014-2015 se poate plăti integral, sau în 4 rate, sau în 9 rate lunare.
Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad şcolarizează absolvenţi de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat prin colegii, la învățământul terțiar nonuniversitar.
Acte necesare la înscriere: diplomă de bacalaureat, sau adeverinţă de promovare a liceului (fără diplomă de bacalaureat); certificat de naştere (copie legalizată); certificat de căsătorie (copie legalizată); adeverinţă medicală; 3 fotografii format ¾; dosar plic.

ADMITEREA ÎN ANUL UNIVERSITAR 2014-2015 se face pe bază de concurs de dosare, excepție domeniul medical
Înscrieri: Rectorat, (B-dul Revoluţiei nr.94-96), telefon 0257/280373, de luni până vineri: 8,00-18,00; sâmbătă şi duminică: orele 8,00-13,00; Informaţii suplimentare pe site-ul: www.uvvg.ro.



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !