UVVG, în mijlocul copiilor din familii nevoiașe

De D.A.
UVVG, în mijlocul copiilor din familii nevoiașe
Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, prin conducerea Universităţii, cadrele universitare și studenții, continuă seria acțiunilor caritabile pentru copiii defavorizați, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Astfel, o delegație a Universității de Vest „Vasile Goldiș” condusă de prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universității, a participat, ieri, la masa festivă organizată de Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară pentru copiii beneficiari ai programului „Masa caldă”, proveniți din familii defavorizate, unde reprezentații UVVG au oferit cadouri celor mici.

uvvg

Oana Pârvulescu, director general al Direcției de Dezvoltare și Asistenţă Comunitară Arad, ne-a declarat că Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, organizează pentru copiii beneficiari ai programul „Masă caldă” o masă mai specială, festivă, pentru bucuria lor. „Avem un parteneriat, devenit tradiţie, încheiat cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, iar în fiecare an, prin UVVG, Moș Crăciun vine cu daruri multe pentru copiii care frecventează cantina direcției”.

„Acțiunea organizată de studenții Universității de Vest „Vasile Goldiș” se numește „Dăruiește un zâmbet de Crăciun” și se desfăşoară în această perioadă, unde în incinta Campusului Universitar, am colectat haine, rechizite și jucării pentru copiii din familiile nevoiașe”, a subliniat masteranda Patricia Dinga.

uvvg 2

Lect. univ. dr. Aurora Lupaș, din cadrul Facultății de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport, a precizat: „În preajma sărbătorilor de iarnă, Universitatea noastră se implică în acțiunile de caritate și de ajutorare pentru copiii nevoiași. Și în acest an, s-a implicat, alături de studenţi și de toate cadrele didactice, care au contribuit cu diferite cadouri pentru ca acești micuți îngerași din familii nevoiașe să aibă parte de un Crăciun fericit din partea Moșului. Următoarea acțiune va avea loc la Centrul de Plasament Oituz, care aparține Direcției Generale de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului, unde vom oferi cadouri”.
„Am fost alături de copiii mai puțin favorizaţi ai Aradului. Este vorba despre o tradiție a Universității de Vest „Vasile Goldiș”, ajutorarea acestor copii, o acțiune pe care o avem în colaborare cu Direcția de Dezvoltare și Asistenţă Comunitară. Este o inițiativă care vine din partea conducerii UVVG, a d-nei rector, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, și a cadrelor didactice, unde și-au adus contribuţia și colegii noștri antreprenori, respectiv a firmelor partenere. Au fost pregătite peste 100 de pachete, care conțin dulciuri, alimente, cărți și rechizite de care suntem siguri că se vor bucura cu adevărat”, a subliniat conf. univ. dr. Cristian Bențe, decanul Facultății de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !