UVVG, la turneul final!

De Daniel Scridon
Prof. univ. dr. Teodor Pătrăuță, decanul Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Educație Fizică și Sport, ne-a declarat: „Premergător etapei naţionale a Campionatului național studențesc de fotbal, care se va desfășura la Timișoara în perioada 19-21 iunie, au avut loc etapele pe centre.

În cadrul centrului nostru, respectiv vestul României, au participat echipe de la universităţile: Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Politehnică Timișoara, Universitatea Oradea și Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad. Cu excepția primului meci, unde am obținut un egal cu Universitatea Oradea, restul meciurilor au fost câștigate de Universitatea noastră. Este o echipă formată exclusiv din studenții și masteranzii noștri, care au avut o evoluție excepțională”.
În ultimul joc, decisiv pentru câştigarea zonei, UVVG a trecut de Universitatea de Vest Timişoara, scor 6-0, goluri marcate de: Sulea Andrei (min.29), Wild Erich (min.63), Coţan Alin (min.66), Giorgiu Vasilică (min.78, 85) și Miron Bogdan (min. 80).
„Este o bucurie pentru noi să avem o asemenea echipă, care sper ca la etapa finală de la Timișoara să obțină unul dintre primele locuri care ar aşezat-o pe locul cuvenit, luând în calcul performanțele pe care echipa le are. Echipa este formată atât din studenții Facultății de Științe ale Educaţiei, Departamentul de Educație fizică și Sport, cât și de la Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Medicină și Facultatea de Științe ale Naturii. De asemenea, în acest an, am participat pentru prima dată la Campionatului Național de baschet feminin, unde ne-am clasat pe locul doi. Sunt rezultate notabile, mai ales că Universitatea noastră a împlinit 25 ani de existență, 25 ani de împliniri și iată că și în domeniul sportului ne situăm pe primele locuri”, a declarat prof. univ. dr. Teodor Pătrăuță, decanul Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Educație Fizică și Sport.

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !