UVVG, prezenta la targul Ecomediu

De Vasile Filip
UVVG, prezenta la targul Ecomediu
Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” a participat, în perioada 15-17.10.2014, la cea de-a XII-a ediție a Târgului Ecomediu, organizat de Camera de Comerț și A, care a devenit, în timp, un expozant tradițional.

Ecomediu este cel mai mare eveniment de profil din vestul României și unul dintre cele mai importante la nivel național reunind atât o Expoziție de echipamente, tehnologii și servicii pentru protecția mediului cât și o Conferință internațională cu o tematică generoasă „Practici și experiențe în domeniul protecției mediului”.
Prof. univ. dr. Horațiu Șoim, prorector pentru antreprenoriat din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, a subliniat: „Universitatea noastră a participat și în acest an cu un stand impresionant, care sintetizează eforturile și implicarea de care dau dovadă colegii noștri în ceea ce privește teme actuale ale societății contemporane – protecția mediului, economisirea de energie, utilizarea resurselor regenerabile. Prin programele noastre de conștientizare, dintre care aș menționa proiectul „SHEEP – A School Panel for Efficient Energy Products” – „Școlile pentru produse eficiente din punct de vedere energetic” – care s-a adresat elevilor din liceele arădene, accentuăm ideea de implicare a tuturor pentru a face din lumea noastră un loc mai bun de trăit”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !