Vagoanele pe linie moartă

30Comentarii
Vagoanele pe linie moartă
ARAD – Cele trei companii deţinute de omul de afaceri Cristian Burci au intrat în insolvenţă în decursul a doar câteva zile.

Producţia de vagoane se pare că a decis să intre într-o perioadă de hibernare, pentru a putea supravieţui şi pentru următoarele şase luni. Omul de afaceri Cristian Burci, acţionarul principal al Astra Vagoane Arad, a decis ca societatea să intre în insolvenţă, alături de celelalte două companii ale lui Burci – Romvag Caracal şi Meva Drobeta Turnu Severin.

Dosarul privind insolvenţa Astra Vagoane Arad a fost înregistrat la Tribunal la începutul lunii noiembrie, iar în şedinţa de miercuri instanţa a decis să aprobe începerea procedurilor privind insolvenţa, caz în care Astra Vagoane Arad îşi poate alege o firmă de practicieni în insolvenţă şi un administrator judiciar. Mai mult, şi un creditor al firmei a depus un dosar cu acelaşi obiect, însă dat fiind faptul că primul a fost acceptat în instanţă acesta din urmă ar urma să fie respins, rămânând practic fără obiect.

Din partea firmei de insolvenţă care gestionează acest caz am putut afla că s-a ales această variantă pentru ca Astra Vagoane să primească un răgaz de şase luni din partea creditorilor, timp în care este obligată însă să urmeze o reorganizare şi să vină cu un plan de redresare pentru următorii trei ani. Dacă însă firma nu va putea îndeplini condiţiile impuse de procedura insolvenţei, Astra Vagoane Arad va intra în faliment, fără a mai exista posibilitatea unei „resuscitări”.

JA-A.P.30Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor