Valea Mureșului are la Bata o nouă organizație a Uniunii Salvați România

De Simion Todoca
Valea Mureșului are la Bata o nouă organizație a Uniunii Salvați România
Dezvoltarea USR Arad în judeţ continuă, la sfârşitul săptămânii trecute fiind înfiinţată o nouă filială, la Bata, în prezenţa unei delegaţii judeţene din care au făcut parte președintele USR Arad, Vlad Botos, senatorul Adrian Wiener, deputatul Sergiu Cosmin Vlad dar și vicepreședinții Stan Ion și Răzvan Anghel, alături de membri și simpatizanţi.

„Am găsit acolo oameni tineri și dornici de acțiune, care vor să se implice pentru a salva comuna lor de la nepăsare, sărăcie și depopulare. Deși este situată într-o zonă deosebit de pitorească a județului nostru, prima impresie este a unui loc foarte îndepărtat de ceea ce trebuie să însemne satul european al secolului 21. Lipsiți de șansa unui loc de muncă apropiat de casă, mulți dintre tinerii comunei sunt obligați să facă naveta pentru câteva ore în fiecare zi”, spune Vlad Botoş.

Președinte al filialei locale USR Bata a fost ales Marius Ionel Palea, inginer de profesie și antreprenor, iar conducerea filialei a fost completată cu oameni tineri. Marius Palea este decis ca la alegerile locale din 2020 să câștige primăria comunei, iar USR să devină principala forță politică din consiliul local Bata.

Marius Ionel Palea, preşedinte USR Bata: „În orice sat, comună și oraș din România există oameni care cred în valorile USR. Oameni hotărâți, care au înțeles că nu mai pot să stea deoparte, oameni care vor să salveze România. Avem în USR Bata tineri harnici și dispuși să se implice pentru a mișca lucrurile și în zona noastră. Cu toții dorim să trăim într-o localitate prosperă, unde să beneficiem de locuri de muncă și de acele condiții care să întoarcă fenomenul depopulării cu care ne confruntăm. Frumusețea zonei trebuie exploatată, iar pentru asta este nevoie de entuziasmul, priceperea și hărnicia unor politicieni onești”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !