Vandalii încep să facă legea în Arad

De Valentin Goran
20Comentarii
Vandalii încep să facă legea în Arad
Actele de vandalism se înteţesc în Arad. Grupuri de tineri „atacă” pentru a distruge prin parcuri şi în staţiile de tramvai.

Dacă avem ceva nou, de ce să nu îl spargem? Cam asta ar fi singura întrebare, retorică desigur, pe care o adresează un arădean pe adresa redacţiei noastre după ce a asistat neputincios cum mai mulţi tineri vandalizaseră panoul în interiorul căruia este montat orarul tramvaielor. Minunăţia i s-a arătat arădeanului în această săptămână pe când aştepta în staţia de tramvai de la Traian, pe Calea Romanilor. Tinerii, puşi pe rupt şi spart, s-au gândit că ar fi interesant dacă ar rupe cadrul uşii, din cornier, ce adăposteşte orarul, şi au trecut la treabă. Nu au reuşit decât să îndoaie bine cadrul şi cam atât.

„Nişte tineri se distrau încercând să distrugă, şi parţial au reuşit, acest panou atât de util arădenilor. Păcat că nu este o cameră video în zonă. Sau poate este deoarece am putea vedea cine sunt aceşti «viteji»”, ne spune Constantin N., din Arad.

În loc de concluzie

Cu siguranţă, ne puteţi spune că actul tinerilor, care nu a a ajuns la finalitate, nu se pretează pentru a face obiectul unui articol. Vă readucem aminte, însă, că astfel de acte sunt tot mai frecvente în fostul liniştit oraş de pe Mureş. Dorim să specificăm că, din păcate, şi noi avem mulţi tineri arădeni cărora astfel de acte le aduc multă şi neasemuită „mândrie”.

Pentru cei care au uitat le readucem aminte că pe 2 iulie, într-o dimineaţă liniştită de duminică, patru tineri au spart 63 din cele 64 de corpuri de iluminat din Parcul Pădurice şi asta în nici zece minute. De asemenea, vă putem îndruma în Parcul Copiilor pentru a vedea cum băncile, hintele sunt vandalizate şi cum covorul de cauciuc este furat bucată cu bucată de sub hinte sau în Parcul Aventura Voinicilor unde, tot aşa, mobilerul destinat locurilor de joacă este vandalizat. Am putea continua cu tentativele de jaf de pe mai toată raza municipiului dar ne vom opri la actele de vandalism de această dată.20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor