Vasil, dorită la Bucureşti

13Comentarii
Vasil, dorită la Bucureşti
ARAD - Ministrul Muncii a propus-o pe Mihaela Vasil la conducerea Casei Naţionale de Pensii.

Ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale,Mihai Şeitan, a propus-o pe arădeanca Mihaela Vasil pentru funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Pensii. Propunerea a fost transmisă atât MihaeleiVasil (director al Casei Judeţene de Pensii), cât şi organizaţiei PDL Arad.

„Doamna Mihaela Vasil a fost propusă de domnul ministru Şeitan pentru această funcţie datorită rezultatelor pe care le-a avut atât la nivel local, cât şi în colaborarea cu Ministerul. Rămâne ca organizaţia PDL Arad să-i facă propunere pentru numirea în această funcţie, deşi trebuie să recunosc că pentru noi, ca organizaţie, mai importantă este prezenţa doamnei Vasil la nivelul Casei Judeţene de Pensii Arad, unde are o activitate excelentă. Nu ne avantajează cu absolut nimic prezenţa ei la Bucureşti” – subliniază Gheorghe Seculici, preşedinte al PDL Arad.

Aşadar, din punct de vedere politic, există o oarecare rezervă din partea organizaţiei locale a PDL de a o susţine pe Mihaela Vasil la funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Pensii. „Nu ne grăbim, mai aşteptăm. Nu ne hazardăm să luăm acest post pentru că noi vizăm poziţii mai importante în cadrul guvernului” – punctează Gheorghe Seculici.

Propunere onorantă

De cealaltă parte, Mihaela Vasil spune că se simte cu adevărat onorată de propunerea ministrului Mihai Şeitan de a conduce Casa Naţională de Pensii. „Nu pot spune că nu m-aş bucura să avansez profesional, dar mă voi supune voinţei partidului. Dacă partidul va considera că alte posturi sunt mai importante, eu… mă simt foarte bine şi cu pensionarii din Arad. Cred că va fi cum va trebui să fie. Dacă trebuie să ajung la Bucureşti, o să ajung, iar dacă nu, îmi văd de treaba mea aici. Indiferent dacă îmi voi schimba sau nu locul de muncă, propunerea de a deveni preşedinte al Casei Naţionale de Pensii demonstrează că ceea ce am făcut eu, până acum, la Arad, a fost bine. Iar faptul că acest lucru e apreciat de domnul ministru Şeitan nu poate decât să mă onoreze” – spune Mihaela Vasil.

Ea admite că, plecând la Bucureşti, îi va fi mai greu decât aici. „Va fi mai multă muncă şi, în plus, voi fi departe de familie. Dar m-aş strădui şi aş încerca să fac să fie bine” – încheie directorul CJP Arad.

 

RELAŢIE VECHE

Mihaela Vasil a colaborat cu Mihai Şeitan încă din 2005, pe când actualul ministru era preşedinte al Casei Naţionale de Pensii. El a apreciat-o pe arădeancă pentru felul în care s-a bătut pentru obţinerea noului sediu al Casei Judeţene de Pensii şi pentru modul cum a organizat activitatea în cadrul instituţiei.

 

 Gheorghe Seculici:

Nu ne hazardăm să luăm acest post. Vizăm poziţii mai importante în guvern

Mihaela Vasil:

Dacă trebuie să ajung la Bucureşti, o să ajung. Dacă nu, îmi văd de treabă aici

 

D.D.13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor