Via Carmina – cartierul cu cele mai multe case si locuri de casa vandute in 2014!

Reactualizat la:
Via Carmina – cartierul cu cele mai multe case si locuri de casa vandute in 2014!
In anul care a trecut, 75 de familii s-au alaturat comunitatii Via Carmina.

Intre ofertele imobiliare ale anului trecut, cartierul Via Carmina s-a remarcat permanent, fiind in atentia celor interesati de o locuinta noua, la un standard ridicat. Ocupand o suprafata de teren de 60 de hectare, Via Carmina are astazi numeroase case construite, atat de catre dezvoltator cat si de catre cei care au cumparat acolo teren si au ridicat casa in regie proprie. Este cel mai mare cartier rezidential nou de case din Arad, atat din punct de vedere al constructiilor existente cat si al comunitatii care a ales sa locuiasca in Via Carmina.

“2014 a fost un an bun, cu vanzari care au depasit cu mult previziunile de inceput de an. Astfel, s-au contractat 44 de case, in diverse stadii de finisare si 31 de locuri de casa. Tin sa le multumesc acestor noi membri ai comunitatii Via Carmina pentru increderea acordata, dar si mai vechilor membri care ne recomanda prietenilor si cunoscutilor.”, afirma Dorin Cura, Manager Marketing – Vanzari.

Motivele pentru care Via Carmina este cel mai bine vandut cartier de case din Arad in 2014, sunt diverse iar cei din Via Carmina spun ca mai degraba este vorba despre o suma de motive. Cele mai importante dintre acestea, conform opiniilor clientilor care au cumparat acolo o casa sau un teren sunt: experienta dezvoltatorului, comunitatea mare deja formata, modelele de case foarte bine optimizate, existenta tuturor utilitatilor urbane si desigur ofertele.

“Ne-am straduit sa venim in intampinarea clientului nu doar prin avantajele si beneficiile caselor ci si prin oferte, fie de pret, fie de conditii avantajoase de plata, fie cu beneficii suplimentare. Dupa cum se vede din vanzari, stradania noastra nu a trecut neobservata, ceea ce ne motiveaza sa continuam sa aducem in piata oferte reale, cu avantaje si beneficii foarte concrete. De exemplu, anul 2015 il incepem prin a oferi toata mobila cadou!” a mai precizat Dorin Cura.

Campania ce ofera toata mobila cadou, se adreseaza tuturor celor care isi doresc o casa noua la cheie. Pentru detalii cu privire la conditiile campaniei, sunteți invitați să luați legărura cu Adela Rab la 0736.300.600, adela.rab@viacarmina.ro sau cu Iulia Tokarski, 0733.44.88.88, iulia.tokarski@viacarmina.ro sau sa accesați www.viacarmina.ro.

semnatura