„Viaţa ca rezident în chirurgie“

De Vasile Filip
2Comentarii
„Viaţa ca rezident în chirurgie“
© Despre problemele rezidenţilor
Au participat 100 de studenţi din cadrul Facultăţii de Medicină Generală și Medicină Dentară.

Asociaţia Internaţională a Studenţilor „Vasile Goldiş“ în colaborare cu Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş“ a organizat, zilele trecute, în Campusul Universitar „Vasile Goldiş“, pentru studenţii Facultăţii de Medicină Generală, un eveniment dedicat vieţii de rezident în chirurgie, numit „Viaţa ca rezident în chirurgie“.

La eveniment a luat cuvântul doctorul rezident Cristian Vălan care a prezentat aspect legate de viaţa ca rezident în chirurgie şi aspectele juridice legate de această specializare. Tot în cadrul aceluiaşi eveniment a fost prezent şi psihoterapeutul Karol Julien Wild, directorul Centrului de Consiliere şi Orientare în Carieră, care a vorbit despre aspectele psihologice şi profilul de personalitate necesar pentru a urma o carieră în chirurgie și de a scoate în evidenţă nevoile de dezvoltare personală a viitorilor rezidenţi în această specializare.

De menţionat faptul că, asociaţia studenţească, condusă de către studentul Fares Dhiaf din anul IV de la Medicină Generală, secţia franceză, împreună cu Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră intenţionează să facă şi pe viitor asemenea întâlniri cu studenţii.

rezidenti 22Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor