Victoria, singura alternativă

12Comentarii
Victoria, singura alternativă
UTA înfruntă „Poli” Iaşi, într-un meci din care trupa lui Barbu trebuie să scoată maximum.

Nu mai e loc de lamentări, dar nici de accidente. UTA trebuie să câştige meciul cu moldovenii, deoarece criza s-ar adânci şi mai tare în cazul unui pas greşit. E nevoie de trei puncte, iar „Magiun” are datoria să-şi capaciteze elevii, să-i facă să înţeleagă faptul că victoria e singura alternativă.

„Să înţeleagă situaţia”

Marin Barbu nu se teme de faptul că unii fotbalişti de-ai săi ar putea să „trântească” meciul, doar pentru faptul că nu-l agrează pe Sandu Ion. „La Constanţa nu am văzut nimic suspect. Jucătorii trebuie să înţeleagă situaţia. Sunt cluburi care de trei luni nu a dat bani fotbaliştilor. La cât câştigă un jucător, nu cred că e problemă faptul că se întârzie salariul o lună” – a spus Barbu.

Au încă probleme de lot

Dacă „Magiun” a declarat că nu vrea să rişte cu jucătorii care au fost accidentaţi şi nu s-au mai pregătit în ultima vreme, iată că şi alte probleme de lot au apărut pe parcurs. Mârne are, încă, dureri la sapte, exact ca şi la Constanţa, iar Edson resimte, încă, o veche accidentare. „Nu ştiu dacă mă voi baza nici pe aceştia. Sper, totuşi, să pot alcătui un prim unsprezece competitiv” – a spus tehnicianul arădenilor.

Dă ultimatum jucătorilor

Ionuţ Popa nu este într-o situaţie prea roză la Iaşi, atâta timp cât finanţatorul Ioan Zapodeanu tot „tună şi fulgeră” la adresa echipei şi, implicit, a antrenorului. Sătul de lipsa rezultatelor, tehnicianul moldovenilor ne-a declarat: „Gata! Nu mai trebuie să-mi spună nimeni nimic, deoarece chiar eu o să propun ca unii jucători să fie trimişi la echipa secundă, dacă pierdem la Arad. Nu ştiu ce a spus, exact, Zapodeanu, dar să ştiţi că mi-a comunicat faptul că vine la meci şi va oferi o primă jucătorilor. Asta e bine şi nu mai vreau să pun eu paie pe foc, având în vedere că jarul e încins” – a declarat Popa.

Barbu a avut dreptate

„Magiun” a ştiut el ceva când a spus că la Iaşi sunt probleme. Jucătorii antrenaţi de Ionuţ Popa nu au mai primit bani de la sfârşitul lunii august, deşi erau de încasat câteva prime şi tranşe din contract. În plus, Zapodeanu aruncă cu declaraţii despre echipă, deşi cei din Iaşi spun că nu se pricepe la fotbal. „Văd şi eu că nu dau randament unii jucători, dar treaba lor e să joace nu să stea cu gândul la bani. La jocul cu UTA voi schimba jumătate de echipă, deoarece nu a dat randamentul scontat cu Rapid” – a mai spus Popa.

L.S.12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor