Viitorul nu sună bine la UTA

60Comentarii
Viitorul nu sună bine la UTA
Ne-am săturat să tot tragem semnale de alarmă rămase fără ecou. UTA a ajuns într-o situaţie atât de delicată, încât trebuie sărit peste etapa vorbelor. E timpul să se treacă (şi) la fapte.

Iar dacă orgoliul nu-i lasă pe cei doi creditori să se aşeze la masa discuţiilor, e timpul ca factorii locali de decizie să intre în acţiune. Au datoria morală de a interveni, deoarece UTA nu este „jucăria” lui Bara ori Ion, ci reprezintă un brand al Aradului.

Iniţiativa Asociaţiei Suporter Club UTA de a organiza sâmbătă, ora 11, un marş de protest în centrul oraşului este un prim pas spre găsirea soluţiilor viabile de împiedicare a dezastrului ce se preconizează.

Deşi, poate, unii mai cred că pericolul desfiinţării este vânturat în glumă, doar pentru a pune presiune, lucrurile chiar aşa stau. Managementul prost şi datoriile existente, îndreaptă clubul, cu paşi repezi, spre faliment.

Opinii contradictorii

Câtă vreme Nicolae Bara este inconsecvent, anunţându-şi reapariţia şi dispariţia în doar o săptămână, iar Sandu Ion nu doreşte să-l despăgubească în nici un fel, s-a intrat într-un cerc vicios, fără ieşire.

Sandu Ion îşi păstrează aceeaşi linie. Este dispus să preia clubul, să asigure cei aproximativ trei milioane Euro pentru ducerea la bun sfârşit a campionatului, în condiţiile în care Nicolae Bara renunţă la orice pretenţii financiare” – ne-a expus Adi Mateaş, poziţia celui pe care îl reprezintă.

În situaţia în care Bara a refuzat dialogul cu noi, am încercat să obţinem punctul său de vedere prin intermediul lui Constantin Igaş, preşedintele de onoare al UTA-ei, cel care are meritul de a-l capacita pe omul de afaceri bucureştean de a se apropia de clubul fanion al Aradului.

Bara a încheiat conturile cu UTA, odată cu semnarea contractului de publicitate. Cine rămâne la UTA nu are decât să plătească TVA-ul pentru aceşti bani. O poate face şi eşalonat” – a precizat Igaş.

D.S.60Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor