Vindecă acolo unde medicina nu poate

3Comentarii
Vindecă acolo unde medicina nu poate
ARAD. Prin reflexoterapie, presopunctură, elungaţii şi exerciţii Yumeiho, prof. Romulus Puicaru poate face minuni.

Sute de oameni au trecut, cu succes, prin mâinile lui. Cazuri refuzate de doctori pentru că „nu se mai poate face nimic” au fost vindecate de terapeutul arădean Romulus Puicaru. Hernii discale, protruzii discale, discopatii, spondiloze, sciatică şi lombosciatică, orice problemă reumatică – toate pot fi tratate în 12-21 de şedinţe de terapie (numărul şedinţelor variază în funcţie de afecţiune).

„Tratamentul este foarte complex. Începe cu reflexoterapia, care fortifică tot organismul prin comenzi date din laba piciorului. Urmează masajul terapeutic segmentar, care se face pe zona bolnavă – cervicală, lombară, toracală. Se continuă cu presopunctura – care repune vertebrele în poziţie anatomică. Apoi se fac elungaţii, prin depărtarea vertebrelor şi întinderea discului intervertebral, făcând absorbţia nucleului pulpos herniat. În final se fac exerciţiile Yumeiho, cu scopul de a repune anatomic vertebrele care sunt dislocate” – explică Romulus Puicaru.

Concomitent cu aceste şedinţe de terapie, bolnavii trebuie să urmeze tratamentul alimentar recomandat de terapeut în funcţie de grupa sanguină. Se pune foarte mare accent pe consumul de legume, fructe şi sucuri naturale din legume şi fructe. De asemenea, prof. Puicaru recomandă, în funcţie de afecţiunea bolnavului, ceaiuri şi cataplasme cu plante medicianle.

Bolnavi de pretutindeni

„Tratamentul este adaptat fiecărei persoane, ţinându-se cont de sex, vârstă etc. Practic această terapie din 2007, cu rezultate extraordinare. La mine vin oameni din toată ţara, dar am tratat şi bolnavi din alte ţări. Datorită rezultatelor, am fost invitat în câteva rânduri să lucrez în Franţa, dar am decis să nu plec. Încă” – mărturiseşte Romulus Puicaru. Arădenii care doresc să încerce tratamentul practicat de el, îl pot contacta la numărul de telefon 0733-088848.

Terapeutul arădean este, de formaţie, profesor de sport cu specializare în cultură fizică medicală. A urmat cursuri de de reflexoterapie şi manoterapie în Franţa şi Germania. Pentru a fi la curent cu noutăţile din domeniul său de activitate, prof. Puicaru participă, anual, la congrese, conferinţe şi simpozioane internaţionale.

JA-D.D.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor