Vineri, 18 octombrie, se organizează Bursa pentru absolvenți

De Andreea Pintea
Vineri, 18 octombrie, se organizează Bursa pentru absolvenți
ARAD. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 18.10.2019, la sediul instituției din Arad, str. Călugăreni nr. 1 A, parter, în cadrul Agenției locale Arad, cu începere de la orele 9:00.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc la nivel național în aceeași dată, în cadrul fiecăreia din cele 42 de agenții teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

„Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru solicitanții de locuri de muncă interesați de a cunoaște mai bine piața muncii și ofertele de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe între angajator și solicitant. Acţiunea urmăreşte în primul rând medierea directă între angajatori şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, respectiv încadrarea șomerilor pe locurile de muncă disponibile, iar pe de altă parte informarea clienților cu privire la măsurile destinate stimulării ocupării forţei de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul Serviciului Public de Ocupare. Vor fi de asemenea prezentate facilităţile prevăzute de lege pentru angajatorii care încadrează şomeri, inclusiv noutățile legislative în acest domeniu”, punctează directorul AJOFM Arad, Marinel Henteș.

Angajatorii interesați de participarea la acest eveniment pot obține mai multe informații fie direct la sediul AJOFM Arad, str. Călugăreni, nr. 1A, fie telefonic: 0257/211230, fie prin e-mail: ajofm@ar.anofm.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !