Vineri, Bursă pentru absolvenți

De Andreea Pintea
Vineri, Bursă pentru absolvenți
Absolvenții în căutarea unei slujbe sunt așteptați la Bursa Locurilor de Muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad.

Bursa va avea loc vineri, 19 octombrie, la Atrium Mall Arad, calea Aurel Vlaicu nr. 10 – 12 , cu începere de la orele 9:00. Evenimentul va fi unul național, urmând să aibă loc simultan la nivelul fiecăreia din cele 42 de agenții teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

„Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru solicitanții de locuri de muncă interesați de a cunoaște mai bine piața muncii și ofertele de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe între angajator și solicitant. Obiectivul principal al evenimentului îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă. Acţiunea urmăreşte în primul rând medierea directă între angajatori şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, respectiv încadrarea șomerilor pe locurile de muncă disponibile, iar pe de altă parte informarea clienților cu privire la măsurile destinate stimulării ocupării forţei de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul Serviciului Public de Ocupare. Vor fi de asemenea prezentate facilităţile prevăzute de lege pentru angajatorii care încadrează şomeri, inclusiv noutățile legislative în acest domeniu”, a declarat Marinel Henteș, director executiv Marinel Henteș.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !