Vinurile propuse au fost însoțite de preparatele tip “finger-food” create de chef Dan Anca şi echipa lui.
Evenimentul a început în jurul orei 19.00 şi a fost condus de reprezentantul cramei vrâncene, Alin Moldovan. Poate cel mai inedit vin adus în fața invitaților a fost Şarba, din soiul cu acelaşi nume. Este un soi pur românesc şi destul de puțin cunoscut, Crama Gîrboiu fiind singurul producător de Şarbă de pe piață în acest moment.
Loja şi Vinarte lansează încă de pe acum invitația de participare la o verticală de Prince Matei în data de 20 aprilie, o degustare ce se anunță foarte interesantă şi în care Merlot-ul din Vila Zorilor va fi personajul principal. Evenimentul va fi susținut de somelierul Avram Laurentiu Achim, iar bufetul va fi prezentat de Chef Dan Anca. Locurile sunt limitate, organizatorii au dat deja startul rezervărilor.
Citiți principiile noastre de moderare aici !