Visează fără griji la 60 de milioane lei

Primăria Arad vrea să investească în 2010 în podurile Grădişte şi Micălaca, în zona Pădurice şi în semaforizare.

Patru proiecte mari şi late se regăsesc la capitolul investiţii noi în proiectul de buget pentru anul viitor. Este vorba de reabilitarea parcului Pădurice şi a zonei de agrement de acolo, reabilitarea pasajelor rutiere Micălaca şi Grădişte, amenajarea trecerilor la nivel cu liniile de tramvai şi extinderea sistemului de semaforizare din Arad. În proiectul de buget nu sunt indicate încă sumele pe care Primăria este dispusă să le investească în aceste mega-lucrări, proiectul de buget fiind unul doar de…. principiu, şi nici dacă lucrările nou introduse vor fi realizare în acest an sau în doi-trei.

Un lucru este însă sigur, investiţiile nu au cum să se realizeze din bugetul local, anul acesta sau în următorul, fiind vorba de lucrări de 60 de milioane de lei: 14 milioane de lei pentru pasajul Micălaca, 16 pentru Grădişte, 12 milioane pentru Pădurice, 18 milioane pentru trecerile la nivel cu liniile de tramvai. În plus, toate cele patru poziţii se regăsesc şi în planul de dezvoltare strategică a municipiului Arad, proiect depus pe POR pentru obţinerea de fonduri structurale. Investiţiile au fost calculate cu acea ocazie şi la toate s-a indicat faptul că au nevoie doar de cofinanţare din bugetul local.

JA – B.A.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !