VIVALIA – Un nou punct de referinta pe piata rezidentiala din Arad

Reactualizat la:
VIVALIA – Un nou punct de referinta pe piata rezidentiala din Arad
Construcţie durabilă, materiale de calitate şi standard ridicat de siguranţă. Este ceea ce reprezintă noul proiect Vivalia, un complex rezidenţial inovativ şi o noua generatie de apartamente aşa cum toţi arădenii merită.

Vivalia îmbină tehnologii avansate pentru a asigura un confort maxim. Întreaga construcţie este realizată din beton armat şi cărămidă eficientă de tip Porotherm, este certificată energetic prin izolarea eficientă a pereţilor exteriori şi prin montarea clasei superioare de ferestre termopan cu profil solblanc şi 3 sticle Low-e. La parter, spaţiul este organizat ergonomic cu acces facil la locurile de parcare, spaţiile pentru biciclete şi boxele de depozitare. Adresate tuturor celor care iubesc viaţa la bloc, noile apartamente Vivalia sunt dotate şi cu sisteme Smart de alertare a proprietarului în caz de incendiu, inundaţie sau furt. Mai mult, compartimentarea interioară pune accent pe cele doua încăperi importante, sufrageria şi bucătăria, ambele fiind în acest caz mult mai încăpătoare decât într-un apartament clasic.

Construcţia avansează cu rapiditate, în acest moment fiind déjà ridicate primele etaje. În total se vor construi 79 apartamente, cu 1,2 si 3 camere, într-o varietate largă de compartimentari, de la stilul clasic până la cel modernist. Blocul Vivalia este uşor accesibil de pe calea Aurel Vlaicu, fiind ideal poziţionat lângă cele două supermarketuri, Lidl şi Kaufland Vlaicu. Vivalia oferă astfel celor care aleg sa locuiască aici cele mai multe avantaje din punct de vedere al centrelor comerciale, al centrelor medicale, al scolilor şi gradiniţelor dar şi a transportului în comun.

Apartamentele Vivalia sunt cea mai bună alternativă la vechile apartamente. În plus, preţurile de achiziţie sunt încă la promoţie astfel că pornesc de la 26.660 euro, TVA inclus. Modalităţile de plată sunt foarte flexibile de asemenea, clienţii pot opta pentru rate la dezvoltator, plată cash, programul Prima Casă sau credit ipotecar.

În ceea ce priveşte finalizarea construcţiei, aceasta este preconizată pentru mijlocul anului 2015, ocazie cu care toate apartamentele se vor preda noilor proprietari. În prezent, toţi cei interesaţi de dezvolatrea proiectului pot vizita şantierul, pot urmări modul de execuţie a lucrărilor, materialele care se folosesc astfel încât să fie siguri că investesc într-un apartament extra calitativ, conform tuturor normelor internaţionale.

Pentru detalii referitoare la oferta financiară şi apartamentele disponibile vă invităm direct la biroul de vânzări Vivalia, localizat în incinta şantierului sau telefonic la:

0731.444.111
0730 022 941.
www.vivalia.ro