Voicilă: căsătoria între bărbaţi este blasfemie

De Simion Todoca
57Comentarii
Voicilă: căsătoria între bărbaţi este blasfemie
© Valentin Voicilă Foto: JA
Asociaţia 21 Decembrie 1989, filiala Arad, prin vocea preşedintelui de Onoare, Valentin Voicilă, solicită Curţii Constituţionale să nu aprobe cererea de recunoaştere a legalităţii căsătoriei între un român şi un american, oficializată în Belgia.

„Revoluţia din decembrie 1989 din Arad a avut ca temelie învăţătura creştină. Puterea noastră a fost în rugăciunea Tatăl Nostru, aşa cum ne-a lăsat-o Mântuitorul ,Domnul IIsus Hristos. Visul nostru de atunci a fost de a depăşi ateismul comunist care s-a instaurat în România timp de 45 de ani. Au trecut 27 de ani şi iarăşi avem alte dileme. Trebuie să avem certitudini. Respingem căsătoriile între bărbaţi, respingem căsătoriile între femei şi considerăm că singura soluţie între un bărbat şi o femeie este căsătoria poruncită de Dumnezeu. Este o blasfemie această căsătorie bărbat cu bărbat şi este incriminată de Apostolul Pavel în Epistola către romani, capitolul 1 versetul 27. Dorim să atragem atenţia că această acceptare ar aduce asupra noastră mânia lui Dumnezeu, pentru că este o mare ruşine pentru poporul român să accepte aşa ceva. Noi, cei care am fost în 1989 în stradă, în amintirea celor care au murit şi care şi-au vărsat sângele pentru libertate ,protestăm. Cer Curţii constituţionale a României să respingă această cerere. Poporul român şi-a câştigat libertatea prin sânge, prin chin prin durere şi aşteptăm ca Bunul Dumnezeu să fie alături de noi în continuare, aşa cum a fost în decembrie 1989”, spune Valentin Voicilă.57Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor