Vor comisie pentru Pâncota-Seleuş

De Alin Gherasim
Reactualizat la:
8Comentarii
Vor comisie pentru Pâncota-Seleuş
O parte dintre consilieri vrea o comisie care să verifice drumul Pâncota-Seleuş, conducerea CJA vrea şi alte verificări.

Lucrările de reabilitare a drumului care leagă Pâncota de Seleuş apar din nou în prim-plan. La şedinţa Consiliului Judeţean Arad, care a avut loc joi, 30 august, a fost ridicată din nou problema acelor lucrări. Consilierul Cristian Ilie Ispravnic a luat cuvântul şi a propus înfiinţarea unei comisii care să evalueze calitatea lucrărilor de pe drumul Pâncota-Seleuş. „Primim semnale că aceste lucrări au o calitate îndoielnică. De aceea, propun înfiinţarea unei comisii la nivelul Consiliului Judeţean, compusă din câţi membri apreciază conducerea, comisie care să verifice lucrările care se desfăşoară acolo. Mai mult, dorim să facem analize de laborator asupra materialelor care sunt folosite la acele lucrări şi, pentru a nu împovăra Consiliul Judeţean, consilierii PSD-ALDE sunt dispuşi să suporte din propriile indemnizaţii plata acelor analize”, a explicat Ispravnic, care deţine şi funcţia de director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara.
Răspunsul a venit imediat de la Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, care a lansat un atac: „domnule Ispravnic, puteţi sta liniştit în ceea ce priveşte calitatea lucrării. Acel drum a fost depus pe fonduri europene, iar verificările vin acum din partea mai multor instituţii. Sunt de acord cu înfiinţarea acelei comisii, cu o singură condiţie: să meargă să verifice şi pasajele de pe centură. Mergem să le verificăm şi pe acelea, să vedem termenele de execuţie, calitatea lucrărilor”. Ispravnic a contraatacat imediat, spunându-i lui Bîlcea că e prea mic pentru a efectua astfel de verificări: „nu aveţi astfel de competenţe, domnule vicepreşedinte”. Într-un final, comisia a rămas „în aer”, cu o remarcă venită, însă, dinspre Sergiu Bîlcea: „am prelevat şi noi probe, le vom trimite în laborator şi puteţi vedea calitatea materialelor folosite la această lucrare”.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor