Vor Legea Pensiilor din 1977

Vor Legea Pensiilor din 1977
ARAD - Pensionarii arădeni nu ratează nicio ocazie de a-şi manifesta nemulţumirea faţă de noua Lege a Pensiilor.

Revolta lor a fost „actualizată” cu ocazia Adunării Generale a Federaţiei Naţionale a Pensionarilor „Unirea”, la care au participat şi liderii Ligii Judeţene a Pensionarilor (LJP).

Pe lângă „modul fraudulos” în care a fost adoptată Legea Pensiilor, vârstnicii arădeni se simt nedreptăţiţi şi de pericolul excluderii grupelor de muncă, al subjugării angajaţilor – pe care o pregăteşte noul cod al Muncii – şi al dispariţiei cărţilor de muncă – document care stă la baza calculului pensiei. „Nu suntem de acord cu aceste probleme şi ne vom zbate până în pânzele albe pentru ca acest guvern să se ducă unde vede cu ochii pentru că e format numai din oameni incompetenţi. Vom face toate demersurile pentru ca Legea Pensiilor să fie rejudecată astfel încât să fie adusă cel puţin la nivelul Legii 3/1977” – punctează preşedintele LJP Arad, Vasile Vegheş.

JA-D.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase