Vot reluat în CLM pentru milioane de euro

Vot reluat în CLM pentru milioane de euro
ARAD. Aleşii municipali sunt chemaţi să modifice o serie întreagă de proiecte importante pentru Arad. Reamenajarea zonei Pădurice, reabilitarea pasajului din Grădişte, a celui din Micălaca, modernizarea trecerilor peste liniile de tramvai, toate vor sta pe masa de vot a consilierilor municipali, luni, în cadrul şedinţei CLM.

Actele au făcut drum întors de la Agenţia de Dezvoltare Regională, acolo unde proiectele au fost depuse pe POR, pentru a obţine bani de la Guvern şi bani europeni. Agenţia le-a returnat cerând modificarea lor, cu preţul calculat al acestor investiţii după modificarea TVA de la 19 la 24% şi cu actualizarea preţurilor trecute în aceste dosare cu cele rezultate de pe urma proiectelor tehnice (corelarea liniilor bugetare cu sumele cuprinse în proiectele tehnice).
 
Aleşii sunt chemaţi să voteze, din nou, pentru cele 11,3 milioane lei necesare reamenajării zonei Pădurice, pentru cele 19,1 milioane de lei necesare realizării trecerilor la nivel cu liniile de tramvai, pentru cele 10,2 milioane de lei necesare realizării legăturii rutiere Câmpul Liniştii – Centura Aradului, pentru celor 14,8 milioane de lei pentru reabilitarea pasajului din Micălaca şi pentru banii necesari refacerii pasajului de la Grădişte.


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase