Vrea plan urbanistic lângă autostradă

18Comentarii
Vrea plan urbanistic lângă autostradă
ARADClaudiu Cristea a cerut executivului să contureze direcţiile în care se dezvoltă Aradul.

Consilierul local Claudiu Cristea a fost singurul dintre aleşi care a avut ceva de spus în cadrul ultimei şedinţe ordinare CLM şi singurul care a avut de făcut propuneri executivului. Alesul PNŢ-CD a cerut Primăriei, de pildă, să aibă în vedere zonele mărginaşe din imediata vecinătate a cartierelor Aradului pentru întocmirea de planuri, care să contureze clar direcţiile în care Municipalitatea vrea ca Aradul să se dezvolte.

Cristea a precizat că aleşii ar trebui să înceapă discuţii în comisia de urbanism despre lucrările pe care arădenii, care au primit înapoi teren, le fac în zonele mărginaşe, cum ar fi cazul drumului Bujacului, a drumului spre Iratoş etc. “Aş propune ca începând din acest an să lucrăm cel puţin o zonă pe an, să elaborăm un plan urbanistic pe acea suprafaţă. Eu aş solicita, de pildă, ca în acest an să studiem zona situată la sud de Bujac, mai exact între Bujac şi autostradă“, a precizat alesul.

Orice propunere

Cristea susţine, în plus, că nu s-ar împotrivi dacă Primăria ar propune pentru acest an o altă zonă de studiu, cu toate că e clar că zona cu pricina are o importanţă deosebită în această perioadă. “Suntem deschişi oricăror propuneri venite din partea executivului, dar ideea este să studiem aceste zone care se dezvoltă ca şi cartiere noi”.

Fără răspuns

Propunerea consilierului ţărănist nu a adunat nici aplauze, nici huiduieli. Nimeni nu s-a pronunţat pe temă iar alesul nu a fost nici măcar încredinţat că va primi un răspuns pe viitor.

“Aş propune să elaborăm planuri urbanistice pe acele suprafeţe”Claudiu Cristea

S.B.18Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor