Vreau viaţa mea înapoi

7Comentarii
Vreau viaţa mea înapoi
ARAD – E trist atunci când pe viaţa unui copil e pus un preţ, un preţ pe care părinţii nu-l pot plăti deşi ar da orice ca viaţa celui care dă un sens vieţii lor să fie salvată.

Nu mai pot decât să strige în stânga şi dreapta, nu mai pot decât să spere că vor găsi oameni cu suflet care sunt dispuşi să facă gestul gratuit care le poate salva copilul. Şi au fost oameni generoşi care au dăruit bani pentru ca Gavriluţi Vasile să poată să spere că într-o bună zi se va putea întoarce la şcoală.

Are 10 ani şi ar trebui să fie alături de colegii lui din clasa a IV-a A de la Colegiul Naţional „Elena Ghiba Birta” , dar învaţă acasă pentru că boala nu-i permite să fie printre cei de vârsta lui. Suferă de anemie aplastică idiopatică, formă foarte severă, ceea ce înseamnă o imunitatea extrem de scăzută a organismului. Din două în două săptămâni, i se fac transfuzii de sânge şi de masă trombocitară la Spitalul Clinic de Urgenţă „Louis Ţurcanu” din Timişoara, dacă e cazul şi mai des. „S-a obişnuit deja cu durerea, cu acele, cu transfuziile, au devenit parte din viaţa lui. Ştie că doar aşa poate trăi. ” povesteşte mama băiatului, Gavriluţi Dorina.

O singură şansă

Un transplant de măduvă ar fi singura şansă ca viaţa lui Vasilică să fie la fel ca înainte de septembrie 2008 când i-a fost pus diagnosticul. O şansă care costă 20 000 Eu, din care prin bunătatea semenilor s-au adunat deja jumătate. Operaţia ar urma să fie făcută la Timişoara iar donatorul compatibil 100%  a fost deja identificat în baza de date.  Cei care doresc să-l ajute pe Vasilică o pot face donaţii în conturile deschise la B.C.R. pe numele mamei. Pentru mai multe detalii o pot contacta pe Gavriluţ Dorina la telefonul 0744 361 725 .

Conturi

RO37RNCB0015030284350001 pentru euro

RO26RNCB0015030284350005 pentru lei

JA-M.A.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor