Vrei să te muți la o casă? Nu aștepta, este timpul tău pierdut. Și posibil bani pierduți

Vrei să te muți la o casă? Nu aștepta, este timpul tău pierdut. Și posibil bani pierduți
Cumpărăm un apartament. Uneori mic. Uneori într-un bloc cu multe apartamente. Uneori plătim chirie. Vine un copil. Vrem să ne mutăm la o casă, ca să îi oferim atât copilului, cât și nouă o viață mai naturală. Dar așteptăm…

Așteptăm pentru că auzim zvonuri despre scăderea prețurilor sau așteptăm pentru că vedem instabilitate la nivel politic sau economic.

Dar viața nu așteaptă. Copiii cresc. Timpul trece.

De aceea, mai jos sunt câteva motive pentru care o casă ar trebui cumpărată acum. Iar Via Carmina este posibil să fie cea mai bună alegere pe care o poți face:

1. Vestea anului: TVA de 5% și la a doua casă!

Iar cu noua legislație, casa poate fi cumpărată cu 5% TVA, eliminându-se pragul de un singur imobil cu TVA redus.

2. Prețurile vor crește în 2019

Se estimează că vor crește prețurile la manoperă chiar și cu 50%. Asta înseamnă că vor crește prețurile caselor. În Via Carmina încă putem să vindem case construite, probabil la cele mai mici prețuri pentru case noi din Arad, la nivelul suprafețelor generoase și a dotărilor complete oferite aici (Via Carmina oferind case cu dotări, centrală şi instalații complete și este unicul cartier nou din Arad cu utilități complete și predate).

De aceea, este bine să fie cumpărată o casă înainte de creșterea prețurilor.

3. Băncile încă oferă credite

Chiar dacă o să fie fluctuații sau provocări pe piața imobiliară, la case și în special în Via Carmina nu vor scădea prețurile (fiind deja foarte reduse). În schimb, băncile își vor restrânge creditarea, ceea ce poate va afecta opțiunile de achiziție ale unei case.

A cumpăra acum este recomandat, pentru că băncile sunt încă deschise la creditări avantajoase.

4. Te muți într-o lună

Via Carmina nu construiește case cu avansurile și banii clienților.

Via Carmina construiește case din resurse proprii, astfel încât clienții înainte de a plăti o casă, o pot vizita, își pot imagina cum se va locui acolo. Nu cumpără un desen, cumpără o casă.

Avantajul este că te poți muta în câteva zile. Unii clienți vând apartamentul cumpărat cu Prima Casă și își cumpără aici casa mult visată tot cu 5% TVA, nemaifiind nevoiți să se mute în chirie până construiesc casa.

5. Începi viața frumoasă, azi

Viața poate fi frumoasă oriunde. Însă, la casă ne îndeplinim un vis.

Cumpărând o casă astăzi, trăiești mai relaxat știind că ai făcut acest pas acum. Iar în viitor, economiile pot fi folosite la concedii, educația copiilor, lifestyle.

Via Carmina oferă foarte multe servicii pentru un cartier nou din Arad. Vezi articolul cu 15 activități pe care le poți face în Via Carmina.