Vrei un loc de muncă la Hotel Marriott Frankfurt?

De Diana Dutu
Vrei un loc de muncă la Hotel Marriott Frankfurt?
AJOFM Arad pune la dispoziția celor interesați 34 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic.

34 de locuri de muncă în domeniul hotelier-gastronomic sunt accesibile în Germania prin intermediul Reţelei EURES. E vorba de următoarele posturi:

ospătar – 22 de posturi, barman – 2 posturi, bucătar/commis de cuisine/bucătar grill – 8 posturi și recepționer – 2 posturi. Locurile de muncă sunt sezoniere şi sunt oferite de Hotel Marriott Frankfurt și Block House. Pentru ocuparea acestora se va organiza selecţie la Brașov, în data de 8 septembrie 2016.

Condiţii

Potrivit AJOFM Arad, pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și bucătar/commis de cuisine/ bucătar grill sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată și/sau experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe bune de limba germană și engleză (nivel A2 – B1). Pentru posturile de recepționer, candidații trebuie să aibă calificare profesională încheiată și/sau experienţă în domeniu, să cunoască sistemul de rezervare OPERA și să aibă cunoștinţe de limba germană și engleză, nivel C1- C2.

Salariu

Angajarea se face pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe perioadă nedeterminată. Salariul oferit este de 1.500–2.206 euro brut/lună, ȋn funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de ospătar și barman și de 1.500–2.054 euro brut/lună, ȋn funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine/bucătar grill și recepționer.

Facilităţi

Hotel Marriott Frankfurt asigură cazare și masă (doar ȋn timpul programului de lucru) contra cost, iar Block House asigură cazare ȋn primele 6 luni și masă pe toată perioada contractului de muncă (doar ȋn timpul programului de lucru).

Înregistrare în baza de date

Persoanele cu domiciliul în județul Arad, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad, strada Călugăreni nr.1A,et.1, cam.24, telefon 0771-452447, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: *cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă); *copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni); *CV model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf); *cazier judiciar în original din care să reiasa că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); *adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !