Westfield revolutioneaza piata rezidentiala din Arad lansand in premiera conceptul de casa cu facilitati ultramoderne incluse

Reactualizat la:
Westfield revolutioneaza piata rezidentiala din Arad lansand in premiera conceptul de casa cu facilitati ultramoderne incluse
Dacă dintotdeauna ai visat la o viaţă frumoasă în care să te bucuri şi să profiţi de fiecare clipă, o viaţă în care să trăieşti şi să te simţi împlinit acum este momentul să iei cea mai importanta decizie, aceea de a te muta în Westfield.

Începând cu 2014, Westfield revoluţionează piaţa imobiliară din Arad punând la dispoziţia rezidenţilor toate facilităţile specifice unei unei vieţi liniștite, relaxante si exclusiviste, oferite prin prisma centrului de recreere si relaxare construit chiar în incinta cartierului (Clubhouse).

In Westfield te simti in propria casa ca într-o permanentă vacanta avand acces la facilitati si servicii premium personalizate: terenuri de tenis si fotbal, centru spa, sala de cinema, restaurant si cafenea, sala de fitness. Toate destinate rezidentilor nostri. Sunt facilităţi si avantaje unice pe care nu ai putea sa le gasesti in nici un alt cartier rezidential din Arad si pe care dezvoltatorul le oferă cu scopul de a crea in Westfield un cartier cu adevarat occidental.

Un cartier nou în plină dezvoltare!

În prezent, Westfield este un cartier în plină dezvoltare, cu peste 50 de case construite şi finisate, iar primii locuitori s-au mutat deja beneficiind de utilităţi moderne, străzi pavate şi spaţii verzi generoase.

Convinge-te şi tu că ceea ce îţi oferim este cu adevărat diferit. Vizitează-ne chiar azi şi vei înţelege că Westfield este locul pe care tu şi familia ta l-aţi visat.

0729-529-989 / www.westfield.ro