Workshop pe tema somajului neinregistrat la Facultatea de Stiinte Economice din cadrul UVVV

De Vasile Filip
Workshop pe tema somajului neinregistrat la Facultatea de Stiinte Economice din cadrul UVVV
ARAD. La Facultatea de Științe Economice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” a avut loc, recent, un workshop cu tema șomajului neînregistrat, organizat ca și activitate de diseminare în cadrul unui proiect finanțat de către Uniunea Europeană în colaborare cu AJOFM Arad, IRPET Italia și Analytika.

La eveniment au participat Andrea Manuelli din partea partenerului italian IRPET Toscana, Mișcoi Ioana și Șoneriu Adriana din partea AJOFM Arad, precum și un reprezentant din partea Analytika. Din partea Facultății de Științe Economice au participat prof. univ. dr. Schebesch Klaus – coordonator proiect din partea UVVG, prof. univ. dr. Șoim Horațiu – decan al Facultății de Științe Economice, conf. univ. dr. Anghelina Andrei – prodecan al Facultății de Științe Economice și lector univ. dr. Deac Dan.

Au participat atât studenții economiști cât și studenți din cadrul altor facultăți ale Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”.

Toți au apreciat favorabil evenimentul, tema abordată, „Șomajul neînregistrat – probleme specifice”, fiind una de actualitate și de maximă stringență pentru mediul economico-social european.

La fel ca și în cazul altor evenimente organizate de către Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad și acest workshop s-a bucurat de un succes deosebit, fiind onorat de o afluență deosebită din partea studenților și a specialiștilor din domeniul piețelor muncii și fiind foarte bine apreciat de către aceștia.

Diseminare

Workshopul a fost organizat ca și activitate de diseminare a informațiilor în cadrul proiectului POSDRU/111/4.1.S/91816 cu titlul „Cercetarea şi prognozarea pieţei muncii din vestul României. Evidenţierea şomajului neînregistrat din judeţul Arad”.

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !