World English Institute revine în Arad

Reactualizat la:
World English Institute revine în Arad
David Gipson, din JONESBORO ARKANSAS a adus în Arad o echipă de speakeri în Engleză, cetățeni SUA, care oferă lecții de Engleză convențională GRATIS.

JURNALIST: Care este scopul WEI?

Răspuns David Gipson: Noi dorim să oferim românilor vorbitori de engleză șansa să practice conversații live, cu vorbitorii noștri de Engleză, care sunt nativi americani

JURNALIST: Unde vor fi ținute aceste cursuri?

Răspuns David Gipson: În orașul Arad, pe Str. Andrei Mureșanu nr. 28

JURNALIST: Când?

Răspuns David Gipson: Începând de luni, 17 iunie , timp de patru săptămâni ( de luni până vineri )

JURNALIST: Și cine sunt acești cetățeni SUA?

Răspuns: vor fi 3 doamne din California și 2 bărbați, toți profesori de Engleză, care doresc să predea Engleza și să-și facă prieteni noi din România.

JURNALIST: Și cum se face că vor fi cursuri gratuite? Nimic nu mai este gratis, în zilele noastre…

Răspuns David Gipson: Este gratis în sensul că potențialii cursanți nu vor plăti nimic! Dar, pe partea noastră, a americanilor, câștigul nu va fi unul financiar, ci vom avea de câștigat prin faptul că vom cunoaște oameni noi și ne vom face prieteni noi. Deasemenea, a cunoaște o țară și o cultură nouă este de neprețuit pentru noi. În plus, când vom pleca din România, vom lua o mică părticică din țară cu noi, în mintea și inima noastră și sperăm să ținem legătura cu prietenii noi cu ajutorul internetului.

JURNALIST: Care este procedura înscrierii la aceste cursuri gratuite de Engleză?

Răspuns David Gipson: Fiindcă nu există un traducător la mijloc, potențialii cursanți trebuie să vorbească Engleză la un nivel începător, cel puțin. Prin urmare, se va susține un mic test telefonic, prin apel la 0770.367.383, iar în urma promovării testului , se va face înscrierea telefonică, prin apel la același număr de telefon: 0770.367.383.

JURNALIST: Vă mulțumim mult că ați revenit după atâta timp în orașul nostru.

Răspuns David Gipson: Este plăcerea noastră , vă mulțumim că ne primiți în orașul dumneavoastră. Sperăm să fie cât mai mulți oameni, care să profite de această oportunitate gratuită.