Zahăr pentru o firmă în consemn

Zahăr pentru o firmă în consemn
ARAD. Acţiunile de monitorizare a achiziţiilor intracomunitare ale Grăzii Financiare Arad au scos la iveală încă un caz de transport ilegal. Comisarii au oprit pentru control un mijloc de transport cu numerele de înmatriculare de Ungaria, ce aparţine unei firme transportatoare ungureşti şi transporta zahar.

„Conducătorul auto a prezentat la solicitarea organului de control pentru încărcătura transportată o scrisoare de transport internaţional – CMR din 18.11.2010 conform căruia la destinatarul mărfii este o firmă din Dumbrăviţa, jud. Timiş, expeditorul este o societate din Ungaria, iar  locul descărcării este Timişoara, România. S-a constatat că în aplicaţia trafic control a Gărzii Financiare societatea din Dumbrăviţa este în consemn la frontieră”, se explică în raportul GFA.

În atare condiţii beneficiarul achiziţiei din Dumbrăviţa a fost amendat cu 20.000 lei şi s-a confiscat cantitatea de 21.600 kg zahăr, cu o valoare de 65 mii lei.

JA-A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase