Zâmbetul unui copil, e în mâna ta! Dăruieşte!

7Comentarii
Zâmbetul unui copil, e în mâna ta! Dăruieşte!
Sfintele sărbători pascale nu înseamnă doar pioşenie şi Lumina Învieri, ci înseamnă şi dragoste pentru aproapele, dorinţa de a aduce un strop de lumină în sufletele mai puţin norocoase.

Astfel, un grup de studenţi inimoşi, coordonaţi de Adrian Manta, Prefectul Studenţilor de la Universitatea de Vest „VasileGoldiş” din Arad s-au gândit la cei mai puţin norocoşi şi încearcă să fie chiar ei iepuraşul care va aduce un zâmbet pentru copiii din centrele de plasament ale judeţului Arad.

Este un proiect iniţiat de mine, pe care îl pun în aplicare împreună cu colegii mei din Liga Studenţilor UVVG. Campania a început pe data de 25 martie şi se va termina pe data de 1 aprilie, iar alături de noi sunt şi 5 licee arădene care ne sprijină: Liceul Particular „Vasile Goldis” nr. 1, Grup Şcolar de Industrie Alimentară, Grup Şcolar Industrial „Aurel Vlaicu”, Colegiul Economic şi Liceul Pedagogic „Dimitrie Tichindeal”. Tot ceea ce vom strânge se va sorta, după care le vom împărţii copiilor din centrele de plasament indicate de D.G.A.S.P.C. Arad”, a precizat Adrian Manta, Prefectul Studenţilor.

E în puterea ta … Dăruieşte! Poţi contribui şi tu la zâmbetul lor prin donarea de jucării, dulciuri, cărţi de poveşti sau de colorat, ori alte bunuri ce le-ar putea fi de folos. Orice lucru, cât de mic, poate aduce un zâmbet copiilor care nu au şansa de a sărbători în familie aceste sărbători sfinte! Ei chiar au nevoie de tine …

Simona Vîrvarii7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor