Zeci de premii și sute de bicicliști la Cetatea Șiria

De Valentin Goran
Zeci de premii și sute de bicicliști la Cetatea Șiria
262 de bicicliști s-au înscris la prima ediție „Arad MTB Trophy” ce s-a desfășurat duminică, 2 septembrie, la Cetatea Șiria.

Prima ediție „Arad MTB Trophy” a fost un succes, nu o spunem noi, ci organizatorii care au avut la startul celor trei probe nu mai puțin de 262 de concurenți, concursul fiind unul la standarde înalte pentru orașul de pe Mureș. Totuși, au fost și multe abandonuri, unii dintre cicliști venind nepregătiți. „Din păcate, eu existat și mici probleme tehnice, dar și abandonuri. Cu această ocazie, dorim să avertizăm concurenții ca data viitoare să se informeze mult mai bine despre traseu, să citească regulamentul, să se antreneze specific pentru genul de traseu pe care doresc să îl parcurgă sau să aleagă un traseu mai ușor”, au declarat organizatorii. Vorbim de trei trasee distincte: „Maraton” – 70 kilometri cu diferență de nivel 1.800 de metri, „Race” – 40 de kilometri cu diferență de nivel de 1.200 de metri și „Hobby” – 20 de kilometri cu diferență de nivel de 400 de metri.

Cine a urcat pe podium?

Dar haideți să vedem cine a urcat pe podium. La proba de „Maraton” s-au impus cei de la Elite, primul fiind Crista Daniel cu un timp de 3h 24min și 20s, pe locul 2 a urcat Blazso Marton și locul 3 a fost ocupat de Mura Istvan.

La categoria de vârstă 19 – 29 ani: locul 1 – Schmidt Roland, locul 2 – Mititelul Andrei și locul 3 – Paraschivu Sergiu.

La categoria de vârstă 30 – 39 ani: locul 1 – Nagy Tiberiu, locul 2 – Barna Gabor, repectiv locul 3 – Juhasz Gergely.

La categoria 40+ ani: locul 1 – Veres Ioan, locul 2 – Mraz Janos și locul 3 – Csuvar Attila.

Podium, traseul „Race”

Traseul „Race” Feminin 14+ ani: locul 1 – Bako Anamaria, locul 2 – Popity Alexandra și locul 3 – Nemeti Melinda.

Masculin 19-29 ani: locul 1 – Muntean Paul, locul 2 – Iuhasz David și locul 3 – Szekely Aron.

Masculin 30-39 ani: locul 1 – Gergo Kovacs, locul 2 – Tapaszto Zolt și locul 3 – Buriac Radu.

Masculin 40+ ani: locul 1 – Erdo Lazlo, locul 2 – Balia Tiziano și locul 3 – Rusinaru Titel.

Podium, traseul „Hobby”

Traseul „Hobby” Open feminin: locul 1 – Adriana Klein, locul 2 – Catana Andreea și locul 3 – Iosim Mihaela.

Open masculin: locul 1 – Fit Raul, locul 2 – Balici Claudiu și locul 3 – Verboczy Norbert. Toţi concurenţii care au terminat cursa au primit câte o medalie de participare iar cei de pe podium au avut premii consistente în bani și vouchere.

Cu gândul la ediția din 2019

„Aşteptăm feedback-urile concurenților și promitem ca data viitoare să fie și mai bine. Mulțumim voluntarilor, participanților, partenerilor și sponsorilor fără de care nu era posibil acest eveniment. Ca și concurenți și pasionați de sport la rândul nostru, am dorit să organizăm un concurs care să mulțumească pe toată lumea, să îi apreciem pe cei care muncesc să ajungă pe podium așa cum se cuvine și să le oferim trasee cât mai frumoase și interesante într-o zonă care merită promovată”, au declarat organizatorii primei ediții „Arad MTB Trophy – 2018”.

265 de concurenți la „Arad MTB Trophy – 2018”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !