Zi plină în Arad pentru preşedintele FRF

De Daniel Scridon
Reactualizat la:
6Comentarii
Zi plină în Arad pentru preşedintele FRF
Răzvan Burleanu a deschis cursul festiv de la Universitatea Aurel Vlaicu, a vizitat sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal şi s-a întâlnit cu reprezentanţii cluburilor.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a aflat, marţi, în mijlocul oamenilor de fotbal şi nu numai din judeţul Arad. Însoţit de Gabriel Bodescu, secretar general adjunct şi Florin Şari, manager responsabilitate socială şi bună guvernanţă în cadrul FRF, oficialul de la Bucureşti a avut o agendă extrem de încărcată.

28 administratori sportivi

Primul popas a fost făcut la rectoratul Universităţii Aurel Vlaicu, acolo unde a avut loc festivitatea de absolvire a cursului de specializare în Management Sportiv – Administrator structuri sportive. Prilej cu care, cei 28 cursanţi ai primului modul au primit atestatele avizate de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice (cod COR 143115). Au urmat discuţii cu rectorul UAV, prof.univ.dr.ec. Ramona Lile şi responsabilul de proiect, lector univ.dr. Gabriel Marconi, pentru găsirea de noi oportunităţi de colaborare în beneficiul sportului rege judeţean şi naţional. „Cu certitudine acest curs e doar începutul unei colaborări de lungă durată, Universitatea Aurel Vlaicu fiind deschisă la implementarea proiectelor iniţiate de FRF” – a spus prof.univ.dr.ec. Ramona Lile.

„Avem nevoie de profesionişti”

„Am găsit aici, la Arad, un preşedinte de AJF, în persoana lui Adrian Lucaci, deschis spre dezvoltare, mereu cu un pas înaintea multora dintre cei care se află la conducerea Asociaţiilor Judeţene de Fotbal. Cum şi Universitatea Aurel Vlaicu a fost receptivă la acest parteneriat, s-a născut acest prim curs de administrator structuri sportive. Şi asta, deoarece, avem mare nevoie de profesionişti în fotbalul românesc, de oameni bine pregătiţi, care să fie în măsură să ia cele mai bune decizii pentru grupările la care activează” – a spus preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, după festivitatea de decernare a diplomelor celor 28 absolvenţi.

AJF, în straie noi

După-amiază, vizita preşedintelui FRF a continuat la sediul AJF Arad, Răzvan Burleanu fiind impresionat de „mâna de bun gospodar”, instituţia care deserveşte fotbalul judeţean desfăşurându-şi activitatea într-unul dintre cele mai mari şi moderne sedii din ţară. Reamintim că amenajarea interioară şi dotările cu mobilier de la sediul AJF Arad nu ar fi fost posibile fără sprijinul financiar (45.000 lei) venit dinspre Federaţie.

Întâlnire constructivă

Ziua s-a încheiat cu o întâlnire între preşedintele FRF şi reprezentanţii cluburilor arădene din ligile 2 şi 3, cele de fotbal feminin, dar şi alţi oameni de fotbal interesaţi de viitorul sportului rege din România. Discuţiile au fost constructive şi au avut ca punct de plecare găsirea de soluţii pentru sprijinirea activităţii fotbalistice.

Taguri: , ,


6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor