Ziarul Primăriei, la puricat

2Comentarii
La câteva luni de la lansarea aproape anonimă a Ziarului Primăriei, municipalitatea s-a arătat curioasă cam care este opinia destinatarilor despre munca depusă pentru această publicaţie. Forum

Aceasta a fost raţiunea pentru care a convocat asociaţiile de proprietari pentru o scurtă revistă a presei în sala mare a Primăriei, joi după-amiază. Preşedinţii şi administratorii asociaţiilor de proprietari au folosit prilejul pentru a-şi expune toate nemulţumirile.

„Ziarul are două secţiuni, una cu materiale şi una cu proiectele de hotărâre. Pe noi ne-ar interesa mai degrabă a doua secţiune, dar aceasta este scrisă cu litere prea mici şi e greu de citit”, apreciază Teodora Oros, preşedinta Asociaţiei Teiul. În calitate de gazdă, Sorin Borza, şef peste Serviciul Mass-Media din Primărie, a promis remedierea grabnică a situaţiei.

Informaţii noi

Mai mult, cititorii publicaţiei s-au plâns de faptul că ştirile găsite în paginile sale sunt deja depăşite când ajung sub ochii lor, fiind deja atinse în ziarele locale din Oradea. „I-aş ruga pe cei ce fac acest ziar să vină cu informaţii noi, care nu se regăsesc în celelalte jurnale. Poate nu ar fi lipsit de interes să fie tipărite şi pliante cu drepturile şi îndatoririle cetăţenilor, pe care noi să le putem afişa la vedere.

Asociaţiile nu au destui bani pentru astfel de materiale”, a cerut Iuliu Balaj, reprezentant al Asociaţiei Coposu. De altfel, majoritatea vorbitorilor s-au plâns că nu primesc ziarul în cutia poştală, fapt pe care-l găsesc destul de neplăcut. În calitate de şef de difuzare la Inform Media, firma care a câştigat licitaţia pentru această activitate, Carmen Ciordaş a propus o soluţie îmbrăţişată de majoritate.

Deoarece accesul în multe din blocurile Oradiei este blocat de interfon, firma pe care o reprezintă va face, pentru fiecare, o copie după o cartelă, astfel ca difuzorii să ajungă până la cutiile poştale din holul blocului.

Cristina Ghilea2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor