Zilele oraşelor sunt numărate

9Comentarii
Zilele oraşelor sunt numărate
ARAD. Partidul Conservator atrage atenţia că premierul Emil Boc îşi continuă în mod populist campania de dezinformare a populaţiei, prin recomandarea făcută autorităţilor locale ca în acest an să renunţe la folosirea banilor publici pentru acţiuni de genul „zilele oraşelor, municipiilor şi comunelor”.

Vicepreşedintele Lia Ardelean, i-a reamintit joi primului-ministru că PC a cerut Guvernului încă din data de 3 noiembrie anul trecut să impună administraţiilor publice locale să nu mai folosească resurse publice pentru astfel de activităţi. „Ne bucurăm că premierul ne dă dreptate, chiar dacă i-au trebuit trei luni să se dumirească de faptul că suntem în dificultate şi că trebuie să avem mai puţine petreceri şi mai multă muncă. Credem însă că declaraţia respectivă a fost doar de imagine, deoarece dacă dorea aşa ceva lua decizia cu mult timp înainte”, a subliniat Lia Ardelean într-un comunicat de presă.

Liderul femeilor conservatoare a amintit că PC a cerut încă înaintea întocmirii bugetului pe anul 2010 luarea unei decizii oficiale a Guvernului de interzicere a desfăşurării manifestărilor prilejuite de zilele localităţilor. „Considerăm că în această perioadă de criză economică şi socială prin care trece societatea statul trebuie să dea dovadă de mult mai multă chibzuinţă în cheltuirea bugetului. Mă refer aici inclusiv la administraţiile locale, care pot folosi aceşti bani destinaţi zilelor oraşelor, comunelor şi satelor mult mai eficient în sprijinul oamenilor”, a subliniat Lia Ardelean cu acel prilej.

„Vorbim de luni de zile de disponibilizări masive şi reduceri de costuri, dar în tot acest timp s-au cheltuit milioane de euro pe distracţii pe care nici cetăţenii nu le mai simt. Trebuie să dăm dovadă de responsabilitate şi să stopăm realmente aceste sărbători discutabile din punct de vedere cetăţenesc. Este lăudabilă «trezirea» premierului pe acest subiect, dar domnia sa spune ca dânsul şi face ca…el, drept dovadă fiind participarea de zilele trecute la petrecerile din salina Turda”, a conchis Lia Ardelean.9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor