Ziua Porţilor deschise la CJRAE

De Monica Ardelean
Reactualizat la:
Ziua Porţilor deschise la CJRAE
Specialişti ai Centrului Judeţean de Resurse Educaţionale Arad (CJRAE) au fost prezenţi vineri în mai multe şcoli şi grădiniţe din municipiu pentru a se juca în mod educativ cu elevii şi preşcolarii.

A fost ziua porţilor deschise la CJRAE, o zi în care profesorii consilieri sau logopezi i-au implicat pe copii şi tineri în diferite ateliere sau au lucrat cu întreaga clasă folosind metode şi mijloace diferite de cele clasice. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa unor cadre didactice universitare din Republica Moldova de la Universitatea „Ion Creangă” din Chişinău şi de la Universitatea „Alecu Russo”,din Bălţi, prof.Elena Losâi, prof. Stela Gânju şi prof. Luminiţa Secrieru, care au participat la activităţile realizate pe parcursul zilei. Un schimb de experienţă necesar din care toţi au avut ceva de învăţat.

„Ziua porţilor deschise este un bun prilej pentru a ne face cunoscută activitatea şi munca noastră . Este foarte important ca elevii, părinţii lor şi profesorii, să ştie că pot apela la serviciile noastre de consiliere şcolară, logopedie, că putem oferi asistenţă în orientarea şcolară. Am ales anul acesta să fim prezenţi în mai multe şcoli şi grădiniţe arădene cu ateliere de lucru tocmai pentru ca impactul în mediul educaţional să fie cât mai mare” a punctat directorul CJRAE, Ovidiu Toderici.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !