aradon.ro Web analytics11 posturi de ajutor de şef de post, scoase la concurs de IPJ Arad

De Diana Dutu

11 posturi de ajutor de şef de post, scoase la concurs de IPJ Arad

Candidaţii nu au nevoie decât de studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat.
Scris de Diana Dutu - Candidaţii nu au nevoie decât de studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat.

ARAD. Inspectoratul de Poliție Județean Arad a anunţat, marţi, organizarea unui concurs pentru ocuparea a 11 posturi vacante de agent de poliție-ajutor șef de post din cadrul IPJ Arad, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă. Sunt scoase la concurs: 3 posturi la Secția 3 Poliție Rurală Chișineu-Criș, 2 posturi la Secția 8 Poliție Rurală Săvârșin şi câte 1 post la Secția 1 Poliție Rurală Arad, Secția 2 Poliție Rurală Arad, Secția 5 Poliție Rurală Ineu, Secția 7 Poliție Rurală Lipova, Secția 9 Poliție Rurală Sebiș şi Secția 10 Poliție Rurală Gurahonț. E vorba de posturile de poliţie din următoarele localităţi: Secusigiu, Iratoșu, Şimand, Mișca, Șepreuș, Bocsig, Zăbrani, Bârzava, Săvârșin, Buteni şi Hălmagiu.

Potrivit anunţului de concurs, se pot înscrie în competiţie candidaţii care îndeplinesc cumulativ mai multe condiţii, cea legată de studii stipulând: „să aibă studii corespunzătoare cerinţelor postului respectiv studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat”.

Calendar

Depunerea dosarelor de concurs se face exclusiv online (la adresa sursaexterna@ar.politiaromana.ro), în perioada 13-24 septembrie 2021. Pe 1 octombrie va avea loc activitatea de analiză a dosarelor și validare/invalidare a candidaturilor, iar pe 5 octombrie se va publica anunţul de validare/invalidare a candidaturilor. Între 11 şi 19 octombrie e programată desfășurarea probei eliminatorii de evaluare a performanței fizice, inclusiv rezolvarea eventualelor contestații. În 23 octombrie candidaţii vor susţine proba scrisă a concursului, „Proba scrisă va consta într-un test scris, de tip grilă, elaborat de către Comisia centrală de concurs din cadrul I.G.P.R., din tematica şi bibliografia recomandată, având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate pe care le au candidaţii. Numărul de subiecte va fi stabilit de Comisia centrală de concurs. Durata de rezolvare a testului este de 3 ore.

Pentru a fi declarat <admis>, candidatul trebuie să obţină minimum nota 7,00. Candidaţii care nu au obţinut minimum nota 7,00 vor fi declaraţi <respins>” – transmite IPJ Arad.

În aceeaşi zi cu susţinerea probei scrise se vor publica şi rezultatele. Eventualele contestaţii se depun în termen de 24 de ore (24 octombrie). Între 24 şi 26 octombrie e programată soluţionarea eventualelor contestaţii depuse faţă de rezultatul probei scrise, de către comisia de soluţionare a contestațiilor, consemnarea şi afişarea rezultatelor la contestaţii, precum şi stabilirea şi afişarea rezultatelor finale ale concursului/examenului. „Nota finală reprezintă nota obţinută la proba scrisă. Sunt declarați <admis> candidații care au obţinut nota finală cea mai mare, în ordine descrescătoare, dintre candidații înscriși pe posturi, în limita locurilor scoase la concurs” – detaliază IPJ Arad.

2 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Mocofan-club says:

  Daar de vârsta admisă la care se poate inscrie candidatu’, nu se zice nimic?

 2. Nicu says:

  Nu contează vărsta, doar sa ai pile… Poți fi as 100 % și la proba scrisa și la proba practica dar dacă nu ai pe cineva sus din start ești picat. Deci vârstă chiar nu joaca nici un rol.

 3. Local

  PNL Arad a votat moţiunile ambilor candidaţi pentru şefia partidului
  ARAD. Organizaţia Judeţeană PNL Arad a aprobat, prin vot, susţinerea moţiunilor ambilor candidaţi la preşedinţia partidului, atât moţiunea cu care candidează Ludovic Orban, cât şi moţiunea cu care candidează Florin Cîţu. În adresa transmisă către Comisia de Organizare a Congresului PNL, secretariatul general al PNL Arad anunţă că moţiunea „România Liberală”, care aparţine premierului Florin Cîţu, a primit 73 de voturi pentru, 9 împotrivă şi 3 abţineri. 2

  Local

  S-a deschis o nouă secţie Covid în Arad
  ARAD. Reprezentanţii Spitalului Judeţean Arad anunţă că a fost deschisă o nouă secţie Covid-19 la unitatea medicală din oraşul nostru. Secţia Medicină Internă II, care are 37 de paturi, a devenit, de vineri, secţie Covid.

  Local

  Bani pentru proiectele PNDL
  ARAD. Deputatul PNL Sergiu Bîlcea anunţă că Guvernul a alocat aproape 400 de milioane de lei pentru plata facturilor proiectelor demarate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală I şi II. În total, 539 de obiective de investiţii din întreaga ţară vor beneficia de aceste fonduri. 1

  România

  Cum se descarcă certificatul verde COVID-19? Documentul care va deveni vital în zilele viitoare
  Certificatul verde este necesar doar în localităţile unde incidenţa este cuprinsă între 3 şi 6 la mie. În localităţile unde incidenţa va fi cuprinsă între 3 şi 6 la mie certificatul verde, care atestă vaccinare, trecerea prin boală sau testarea, va fi obligatoriu la spectacole, cinema, piscine, competiţii sportive, nunţi sau botezuri. Operatorii economici vor folosi aplicaţia „Check DCC" pentru a verifica codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene.

  România

  Guvernul a adoptat o hotărâre prin care se impune obligativitatea prezentării certificatului verde pentru anumite activități, dacă rata de incidență ajunge la 3 la mie
  Guvernul a aprobat vineri, prin hotărâre, obligativitatea certificatului verde COVID pentru accesul la anumite activităţi în localităţile unde rata de incidenţă a infectărilor cu SARS-CoV-2 este mai mare de 3 la mia de locuitori şi mai mică sau egală cu 6 la mia de locuitori. 5

  Local

  CCIA Arad ar putea să adere la Federaţia Camerelor de Comerţ Dunărene
  Un acord în acest sens a fost exprimat de preşedintele Gheorghe Seculici, în cadrul unei întrevederi cu reprezentanţii DCCF. 3

  ARADON Sport local

  „Galben-albastrele” vor juca acasă dubla din cupă
  FCC Baschet UAV Arad a anunțat un nou parteneriat cu UTA pentru abonați. 1

  Local

  2.886 de persoane locuiesc fără forme legale în municipiul Arad
  Acestea au fost descoperite de poliţiştii locali, în urma verificării a 1.122 de asociații de proprietari. 9

  ARADON Sport local

  Mai moare o echipă în sportul arădean!
  Echipa de polo CS AMEFA nu s-a înscris în Superliga Naţională. Primarului Călin Bibarţ îi place rolul de „gropar”. 10

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.