aradon.ro Web analyticsO comunitate activă şi puternică pentru Arad

O comunitate activă şi puternică pentru Arad

Liga Studenţilor UVVG şi-a ales noua conducere, Arnold Marchiş fiind preşedinte.
Liga Studenţilor UVVG şi-a ales noua conducere, Arnold Marchiş fiind preşedinte.

ARAD. Organizație studențească activă la nivelul întregii universități, Liga Studenţilor UVVG (pe scurt, L.S. U.V.V.G.), reprezintă și apără drepturile studenților, organizează proiecte și activități în interesul comunităţii arădene şi a studenţilor universităţii, pe o gamă largă de profiluri. Scopul principal al Ligii este reprezentarea, promovarea şi apărarea drepturilor şi intereselor academice, profesionale, sociale şi culturale ale studenţilor din Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, elaborarea, desfăşurarea de programe specifice în domeniul formării, instruirii, educării studenţilor şi a altor categorii de tineri, prin reprezentanţii săi în diferitele foruri, precum şi de a facilita contribuţia lor la dezvoltarea învăţământului românesc. Se poate înscrie în L.S. U.V.V.G. orice student care este înscris la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, toţi membrii fiind egali în ceea ce priveşte drepturile şi obligaţiile lor faţă de Ligă.

O nouă conducere

În urma Adunării Generale a fost aleasă noua conducere a Ligii Studenţilor UVVG, preşedinte fiind Arnold Marchiş. Student în anul 3 la Medicină în limba engleză, şef de promoţie, Arnold Marchiş a trăit 20 de ani în Anglia, unde a mai absolvit o facultate, ca şef de promoţie, cea de Ştiinţe Biomedicale cu Honours la Liverpool John Moores University (LJMU) la vârsta de doar 20 de ani şi 9 luni. Are vocaţie de lider, fiind prefect doi ani la liceul din Anglia, reprezentantul clasei la Colegiu şi a făcut parte din Consiliul de conducere la facultatea absolvită.

Iată-i şi pe ceilalţi componenţi ai echipei de conducere a Ligii Studenţilor UVVG: Cenzor – Anca Stoica, Drept, an 2 (şef de an); Vicepreşedinte englezi – Iremeka Henry Chiagoziem, Medicină, an 4, din Nigeria (şef de an); Vicepreşedinte francezi – Zakaria Telmoudi, Medicină, an 4, din Maroc (şef de an); Vicepreşedinte români – Bogdan Suceveanu, Medicină, an 3 (şef grupă); Secretar general – Jacqueline Bellinger, Medicină, an 4, din Germania; Director resurse umane – Ioan Stan, Medicină, an 4; Director financiar – Igbojionu Precious Gift Ifeyinwa, Medicină, an 2, din Irlanda (şef de an).

Liga Studenţilor UVVG este implicată activ în acțiuni de voluntariat, fapt dovedit şi la Maratonul Vaccinării desfăşurat în colaborare cu autorităţile locale, cât şi prin activitatea de la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Arad. Avem privilegiu ca din Ligă să facă parte colegi implicaţi în viaţa academică şi extra-curriculară, o echipă frumoasă şi diversă, formată din studenți înscriși la toate programele de studii ale universității, veniţi din toate colţurile lumii să studieze la Arad, iar împreună ne dorim să organizăm cât mai multe activități și evenimente reușite pentru arădeni și comunitatea studențească. Scopul meu, în calitate de preşedinte LSUVVG, este ca arădenii să privească spre un viitor post-pandemic cu încredere şi mândrie faţă de cei care îi ajută. Mulţumiri deosebite doamnei Rector Prof. Univ. Dr. Coralia Adina Cotoraci, pentru încrederea în viziunea Ligii şi susţinerea acordată în toate activitățile studențești pe care le-am desfășurat”, a declarat Arnold Marchiş, președintele Ligii Studenților UVVG Arad.

 

2 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. admirator says:

  Un sincer BRAVO acestor tineri,care sper ca alaturi de altii,bine pregatiti,sa poate contribui la scoaterea Romaniei din mlastina in care au adus-o politicieni imbecili,locali si nationali,deopotriva,fara deosebinre de culoare.

 2. Local

  Incendiu la un depozit de pe strada Hațeg, în noaptea de joi spre vineri
  Un incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, la câteva spații abandonate de pe strada Hațeg din municipiul Arad. Cauza probabilă a izbucnirii: acțiunea unor persoane iresponsabile.

  ARADON Sport local

  Haţegan, primul meci al sezonului în Liga 1
  BUCUREŞTI. După o vară fierbinte, cu şase delegări la Campionatul European 2020, cel mai valoros arbitru de fotbal al momentului, arădeanul Ovidiu Haţegan se întoarce în Liga 1.

  Local

  Sud-coreenii tatonează Aradul pentru o mega-investiţie. "Ar fi oraş în oraş"
  Investitorii ţin la mare secret interesul pentru Arad, unde ar intenţiona să ridice un parc industrial pe aproximativ 1.000 de hectare. Aici s-ar fabrica baterii pentru maşini electrice şi alte componente destinate industriei auto. 2

  Local

  15 milioane pentru proiectul de revitalizare a zonei Mărului
  Locul de agrement va fi realizat de către Thaibau Construct, la o valoare care depășește 15 milioane de lei. 2

  Local

  Poliția caută șefi pentru județ
  Șapte poziții pentru șef de poliție, respectiv șef de post sunt scoase la concurs de către Inspectoratul de Poliție Județean Arad. 1

  Local

  Coșmarul de pe șine: trenul de la Mangalia a ajuns cu 11 ore întârziere la Arad!
  27 de ore pentru cei 850 de kilometri care desparte Mangalia de Arad. Trenul care ar trebui să-i ducă pe arădeni la mare este un coșmar pe șine.

  Advertorial

  Un nou cartier în Arad? O nouă zonă de case?
  Contextul pandemiei ne-a făcut să vedem diferit lucrurile, să apreciem cu totul altfel conceptul locuirii și recunoaștem că o parte din noi tânjește, în secret, după comuniunea cu natura! 3

  Local

  Platforme de cântărire pe drumurile judeţene
  Patru platforme pentru verificarea tonajelor vehiculelor ar urma să apară pe drumurile judeţene circulate de camioanele supraîncărcate. 1

  Local

  O nouă hală a CCIA, lângă Expo
  Proiectul e la început de drum: Primăria a fost informată în legătură cu intenţia elaborării PUZ-ului.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.