aradon.ro Web analyticsPeste 100 de locuri în care se vând mărțișoare

De Diana Duţu

Peste 100 de locuri în care se vând mărțișoare

Reactualizat la:
Primăria Municipiului Arad propune în acest an 106 locații pentru desfășurarea activității de comerț ambulant cu produse specifice zilelor de 1 și 8 Martie.
Scris de Diana Duţu - Primăria Municipiului Arad propune în acest an 106 locații pentru desfășurarea activității de comerț ambulant cu produse specifice zilelor de 1 și 8 Martie.

Locaţiile din care arădenii pot cumpăra mărţişoare, flori sau alte suveniruri pentru doamnele sau domnişoarele din viaţa lor sunt următoarele: *B-dul Revoluţiei intersecţia cu str. Crişan nr.1 (Bl. A) – 8 locuri; *B-dul Revoluţiei nr. 43 (intrarea în Policlinică şi Banca Transilvania) – 10 locuri; *B-dul Revoluţiei intersecția cu str. Ion I. C. Brătianu (Bl. 35 de la intrarea în Banca Comercială Română până la nr. 33) – 5 locuri; *B-dul Revoluției nr. 84-86 (de la ghereta cu cărți până la nr. 88) – 10 locuri; *B-dul Revoluției nr. 92-96 (între Universitatea V.Goldiș și Banca Românească) – 10 locuri; *Zona Boul – Roșu staţia de tramvai spre centru (B-dul Decebal, în spate la postul TRAFO) – 2 locuri; *Cartier Micălaca – Aleea Borsec – 10 locuri; *Cartier Micălaca – b-dul N. Titulescu intersecția cu str. V. Lucaciu (între zona verde și stâlpii metalici din colțul „Digi RCS-RDS” ) – 5 locuri; P-ţa UTA – între magazinul „Filip” si biserică (pe partea dinspre biserică) – 8 locuri; *P-ţa U.T.A. (Calea Aurel Vlaicu nr. 63-67 (între magazinul „Second Hand” și ING Bank ) – 5 locuri; *Calea Aurel Vlaicu, bl. Z16, bl. Z17 (între CEC Bank și magazinul „Mobexpert”) – 8 locuri; *Calea Aurel Vlaicu, nr. 163, Bl. 6 (de la cafeneaua „Platinium” până la colțul dinspre „Kebab House”) – 10 locuri; *Piața Gării (între alimentara „Alcarom” și magazinul „Daspi”) – 10 locuri; *Cartier Alfa (Bl. 38, intersecția str. Barbu Lăutaru cu str. A. Suciu) – 5 locuri.

„Mărțișoare se vor putea cumpăra până în 2 martie. Din 7 până în 9 martie, locațiile amintite vor fi ocupate de comercianții care au pregătit cele mai frumoase cadouri și aranjamente florare pentru Ziua Femeii. Activitatea comercială se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor de protecție sanitară stabilite prin legislația în vigoare, aferentă pandemiei de coronavirus” – transmite Primăria Arad.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  ARADON Sport local

  „Galben-albastrele” au jucat mai bine, dar tot au pierdut
  FCC Baschet UAV Arad a pus mai multe probleme în meciul doi al semifinalei.

  Local

  Vremea rea a decalat uşor programul „curăţeniei generale”
  Începută la 1 aprilie, acţiunea Primăriei Municipiului Arad continuă până la 26 mai.

  România

  Lista statelor din zona galbenă, actualizată. Carantină obligatorie pentru românii care se întorc în țară din Germania, Turcia și Grecia
  CNSU a adoptat joi după-masa prelungirea stării de alertă pe teritoriul României. Totodată a fost actualizată și lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune carantina la întoarcerea în țară. 2

  Local

  Furturi din case la Pecica
  Polițiștii din Pecica cercetează mai mulți tineri care au săvârșit furturi din imobile. Aceștia au pătruns prin efracție în locuințe și au sustras bunuri: de la aragaz, la televizor și de la haine la plăpumi. 2

  Local

  Soluţii pentru posibilele inundaţii de la Bata
  Consiliul Judeţean Arad a găzduit o întâlnire în care s-a dezbătut situaţia cu potenţial periculos din comuna Bata, respectiv posibile inundaţii catastrofale.

  Advertorial

  10 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a îți vopsi părul
  Dacă te-ai gândit să îți schimbi look-ul prin a-ți vopsi părul, există câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare.

  Local

  Cer despăgubiri de mii de euro pentru un test pozitiv!
  O familie din Arad cere 11.000 de dolari despăgubiri, în urma unui test pozitiv de Covid, pe care îl contestă. Cei doi soți stabiliți în Australia au pierdut biletele de avion, vinovat fiind testul cu pricina. 11

  ARADON opinii

  Sfaturile lui Reli. Avem o viaţă înainte. Să o trăim frumos şi demn
  Dorinţa de a rămâne tinere şi frumoase ne duce de multe ori în pragul disperării.

  UT Arad

  Balint e sigur că Hermannstadt se va agăța de orice șansă
  UTA joacă, mâine, de la ora 17.30, pe Arena „Francisc Neuman”, un meci la finalul căruia play-outul ar putea fi mai puțin lipsit de griji.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.