aradon.ro Web analyticsSe fluidizează traficul la Vladimirescu

De Alin Gherasim

Se fluidizează traficul la Vladimirescu

La predarea amplasamentului/Foto: FAN
A fost predat amplasamentul pe care va fi realizat sensul giratoriu de la intrarea în cartierul Via Carmina.
Scris de Alin Gherasim - A fost predat amplasamentul pe care va fi realizat sensul giratoriu de la intrarea în cartierul Via Carmina.

ARAD. Ceea ce ziarul nostru a anunţat în urmă cu câteva săptămâni de zile devine realitate: începe realizarea sensului giratoriu de pe DN 7, la intrarea în cartierul Via Carmina, în imediata apropiere a comunei Vladimirescu. Amplasamentul a fost predat constructorului, iar sensul giratoriu va fi construit din fondurile investitorilor din zonă. La predarea terenului au participat, pe lângă reprezentanţii administraţiei locale din Vladimirescu, şi preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, şi deputatul Sergiu Bîlcea.

„Am participat la predarea amplasamentului pentru sensul giratoriu de la Vladimirescu, care va rezolva una dintre marile probleme de trafic de la periferia Aradului. Sensul giratoriu este realizat de un investitor privat care investește 500.000 de euro pentru această amenajare și am încredere că în primăvara anului viitor va fi deja dat în folosință. Asta înseamnă că traficul de pe DN 7 înspre cartierul Via Carmina se va devia înainte de intrarea în comuna Vladimirescu și asta va decongestiona această zonă extrem de circulată. Este o investiție așteptată nu doar de locuitorii din zonă, ci de toți cei care tranzitează județul Arad pe Valea Mureșului. Practic, acest sens giratoriu va deservi însă nu doar populația din Via Carmina, ci și doi mari investitori care urmează să își deschidă aici afacerile. Tot în această zonă, lucrările pe Arad – Șiria avansează, vom avea primul strat de asfalt până la Șiria în această toamnă. Centura de sud, unul dintre cele mai mari proiecte ale CJA va ajuta de asemenea la fluidizarea traficului inclusiv în zona Vladimirescu”, a declarat Iustin Cionca.

La rândul său, Sergiu Bîlcea a spus:

Mă bucur că mediul privat participă la amenajarea traficului în zonă. Dezvoltarea are prețul ei, legat de trafic aglomerat, trebuie să găsim soluții pentru noile condiții, pentru cei care locuiesc în Vladimirescu și lucrează în Arad. Sper că la pasajul început și abandonat se va lucra de anul viitor, după ce administrația locală din Arad va expropria terenurile necesare. Proiectul de modernizare a căii ferate Arad – Timișoara – Caransebeș cuprinde și un pasaj spre calea ferată spre Vladimirescu. Dacă adăugăm și realizarea centurii de sud-est de către Consiliul Județean, avem perspectivele unor soluții corecte de infrastructură pentru traficul intens din zona Arad – Vladimirescu”.

28 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Tiganu says:

  E o problemă aicea oamenii ăștia nu arată că muncesc ăștia se fotografiază numai ca să arate că sunt angajați păi da în Primăria ce să face de fapt dacă ei sunt la plimbare unde e calificarea unde îi ideea de a găsi și oameni calificați care să prezinte asemenea situație despre ce vorbim putea fi poliția locală acolo putea fi ori o firmă care să discute problema asta despre ce vorbim care-i până la urmă toată treaba ia uitați-vă în cartierul la bou roșu nu trebuie făcut nimic ia uitați-vă la salariile astea nu trebuie făcut nimic cu o cămașă și un pantalon pe tine faci ceva tu știi cat costă un echipament de lucru despre ce vorbim tu știi cat costă mâncarea ca să ai la locul de muncă cel puțin doișpe ore despre ce

 2. mariusssss says:

  Va-ti apucat de lucru chiar in momentul in care a inceput scoala.
  FELICITARI !!!
  O sa fie cozi pana in Mandruloc, cu lucrarile lor incepute tot timpul in momente nepotrivite

 3. SoldatD says:

  Totusi, daca investita este privata, ce cauta Bilcea pe acolo sa deie directive cu desenele prin mana ?

 4. ionescu says:

  BILCEA SE UITA LA HARTA AIA CA MAGARUL LA POARTA NOUA

 5. abc says:

  Nu stiu daca drumul spre cartierul Europa (situat pe cealalta parte a DN 7) se afla inainte sau dupa acest sens giratoriu prevazut. Cei care merg dinsore Micalaca spre Europa ar putea in acest caz folosi sensul giratoriu altminteri …..

 6. Cornel says:

  Se pare ca va fi un sens giratoriu in panta ! O sa intram in istorie !

 7. Cerberus says:

  In fiecare dimineata intre 7:00 si 9:00 coada pe sensul Arad este la movilele din capatul localitatii Vladimirescu. Coloana se datoreaza in mare parte celor care ies in DN7 din cartierele Europa si cele aflate langa gara cfr. Nu se datoreaza celor din ViaCarmina ! Daca cei din cartierele dinspre gara cfr nu se pot folosi de acest sens atunci totul este o bataie de joc generala ! Coloana de dimineata nu va disparea deloc. Doar noi drumuri de legatura cu Arad paralele cu DN7 ar ajuta toti locuitorii din zona si pe cei de pe DN7. Dar la asta nu s-a gandit nimeni, sau daca s-a gandit a murit proiectul in fașă… Asa e daca in loc de creier ai vid. Si cu fastuoasa ceremonie si propaganda sa o lasati mai usor. Doar dupa terminarea sensului girator, daca traficul va fi mai fluid atunci veti avea dreptul sa faceti propaganda. Parca suntem blestemati aici in zona asta…in sudul țării s-a construit sens girator suspendat , la TM turbogiratie iar aici in judetul asta un mare ZERO ..de fapt SUBZERO !

 8. Stefan51 says:

  mamaaaa,ce de specialisti ,se uita ca,curca-n lemne,ma, va e tare draga imaginea cu specialistul nr 1 pe sanrierele patriei,da nu va dati seama ca noua ne vine sa vomitam?
  Am participat la predarea amplasamentului pentru sensul giratoriu de la Vladimirescu, am o problema de peceptie,acel sens giratoriu nu-l face investitorul pe terenul lui?ce cautati voi acolo?

 9. MARIȘICA says:

  Bilceo vezi că se poate continua str.Voinicilor,iar daca mai faci si drumul paralel cu calea ferată se castiga si mai mult decât dintr-un sens giratoriu.Insa cred ca mintea ta se invarte in sens giratoriu.

 10. jack says:

  daca s au bagat idiotii astia doi e clar se va duce tot dracului!nu inteleg de ce se baga peste un cartier privat care avea in contract la cumlararea caselor si acezt giratoriu de acces si alte drumuri terenul e privat iar banii din casele vandute de dezvoltatori chiar nu au ce cauta acesti interlopi din pnl mi e scarba de ei!

 11. HHH says:

  Am mai scris, asemenea soluții sun paleative, doar o centura ce sa ocolească la N de CFR Vladimirescu , cu pornire din viitorul sens giratoriu de unde va pleca și centura de SE și sa se termine la calea Siriei, la N de FANTASTICUL și inutilul pasaj de la Șiriei, cu supratraversarea CFR prin fostul combinat COMIC.
  Poate chiar la 4 benzi.

 12. 2pac says:

  Sens giratoriu în drum european, extravilan. Un rahat cu care se mândresc toți inepții ăia. Viziune cât putza de furnică.

 13. ParereaMea says:

  toate ca toate, dar cine e nenea ala cu ochelarii de soare si poseta, ce se uita peste umarul lui Bilcea? 🙂

 14. eu says:

  se fac benzi suplimentare stanga=dreapta ? se mai face inca o trecere a CF direct din via carmina ? doar atunci poti sa spui ca o sa se decongestioneze traficul

 15. Alexandru_e says:

  Vai de steaua noastra si de politicienii nostrii ( indeosebi cei locali ). Domnul Iustin Cionca mai si declara mandru ca este increzator cu privire la darea in folosinta a giratoriului in primavara anului viitor. L-as intreba pe d-nul Cionca cum se realizeaza lucrarea , cu lopata si tarnacopul de dureaza atata timp executia acesteia ( pana la primavara mai sunt 6 luni … pentru un giratoriu ?!?! )

 16. Gogu says:

  De curios intreb, care mai e stadiul lucrarilor pe drumul Arad- Șiria-Tîrnova-Buteni? Ca incepeti o grămada de lucrari, fara sa terminati măcar una.

 17. coman sava says:

  Cum pot să se adune la un loc atâția KÂKAȚI, parcă e o poză cu o budă publikă……………………

 18. doru says:

  Două nulităti portocalii la un eveniment privat!S-au bagat ca musca-n rahat turcesc.

 19. Dd says:

  Eu zic, ca puținii care mai lucrează ceva în Aradul ăsta, chiar și în intereș privat, să-l anunțatî pe Bâlcea și restul Administrației locale, SĂ VINĂ SĂ SE FOTOGRAFIEZE CU VOI !!! 😉

 20. NICU says:

  Doi bizoni , doi cretini care reprezinta politicia aradena , cum poti sa spui ca va decongestiona traficul acest sens giratoriu???? o decongestioneaza pe mama lor de handicapati!cat de prost sa fi sa faci asemenea afirmatii? da, daca faceati inca doua drumuri (si de piatra) spre Arad paralele cu DN7 , daaa discutam de decongestionare! daaaaaaa , discutam de decongestionare atunci cand faceti soseaua de centura in regim de autostrada in forma de CERC-ELIPSA-INEL (cum vreti sa ii spuneti) PE DOUA BENZI ! ce specimene si gunoaie … ei in loc sa fie pe “RAHATUL DE SOSEA ARAD-SIRIA” sa vada “VALURILE DUNARII” si sa ii ia la p…la pe constructori s-au dus miresele la Vladimirescu , sa ii vada dracu cat de frumosi sunt!

 21. Local

  PNL Arad a votat moţiunile ambilor candidaţi pentru şefia partidului
  ARAD. Organizaţia Judeţeană PNL Arad a aprobat, prin vot, susţinerea moţiunilor ambilor candidaţi la preşedinţia partidului, atât moţiunea cu care candidează Ludovic Orban, cât şi moţiunea cu care candidează Florin Cîţu. În adresa transmisă către Comisia de Organizare a Congresului PNL, secretariatul general al PNL Arad anunţă că moţiunea „România Liberală”, care aparţine premierului Florin Cîţu, a primit 73 de voturi pentru, 9 împotrivă şi 3 abţineri. 2

  Local

  S-a deschis o nouă secţie Covid în Arad
  ARAD. Reprezentanţii Spitalului Judeţean Arad anunţă că a fost deschisă o nouă secţie Covid-19 la unitatea medicală din oraşul nostru. Secţia Medicină Internă II, care are 37 de paturi, a devenit, de vineri, secţie Covid.

  Local

  Bani pentru proiectele PNDL
  ARAD. Deputatul PNL Sergiu Bîlcea anunţă că Guvernul a alocat aproape 400 de milioane de lei pentru plata facturilor proiectelor demarate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală I şi II. În total, 539 de obiective de investiţii din întreaga ţară vor beneficia de aceste fonduri. 1

  România

  Cum se descarcă certificatul verde COVID-19? Documentul care va deveni vital în zilele viitoare
  Certificatul verde este necesar doar în localităţile unde incidenţa este cuprinsă între 3 şi 6 la mie. În localităţile unde incidenţa va fi cuprinsă între 3 şi 6 la mie certificatul verde, care atestă vaccinare, trecerea prin boală sau testarea, va fi obligatoriu la spectacole, cinema, piscine, competiţii sportive, nunţi sau botezuri. Operatorii economici vor folosi aplicaţia „Check DCC" pentru a verifica codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene.

  România

  Guvernul a adoptat o hotărâre prin care se impune obligativitatea prezentării certificatului verde pentru anumite activități, dacă rata de incidență ajunge la 3 la mie
  Guvernul a aprobat vineri, prin hotărâre, obligativitatea certificatului verde COVID pentru accesul la anumite activităţi în localităţile unde rata de incidenţă a infectărilor cu SARS-CoV-2 este mai mare de 3 la mia de locuitori şi mai mică sau egală cu 6 la mia de locuitori. 5

  Local

  CCIA Arad ar putea să adere la Federaţia Camerelor de Comerţ Dunărene
  Un acord în acest sens a fost exprimat de preşedintele Gheorghe Seculici, în cadrul unei întrevederi cu reprezentanţii DCCF. 3

  ARADON Sport local

  „Galben-albastrele” vor juca acasă dubla din cupă
  FCC Baschet UAV Arad a anunțat un nou parteneriat cu UTA pentru abonați. 1

  Local

  2.886 de persoane locuiesc fără forme legale în municipiul Arad
  Acestea au fost descoperite de poliţiştii locali, în urma verificării a 1.122 de asociații de proprietari. 9

  ARADON Sport local

  Mai moare o echipă în sportul arădean!
  Echipa de polo CS AMEFA nu s-a înscris în Superliga Naţională. Primarului Călin Bibarţ îi place rolul de „gropar”. 10

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.