aradon.ro Web analytics

ARAD. Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Arad informează că până la data de 16 iulie 2019 a eliberat 230 de adeverințe pentru beneficiarii schemelor de plată (schema de plată unică pe suprafaţă, plata redistributivă, plată pentru practici agricole benefice pentru climă şi mediu şi măsurile de mediu şi climă – M10, M11, M13) implementate de Agenție în cadrul Campaniei 2019, în baza convențiilor încheiate de APIA cu instituțiile financiar-bancare și nebancare.
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii ajutoarelor naţionale tranzitorii (ANT) în sectorul zootehnic, la speciile bovine și ovine/caprine, că eliberează adeverinţe pentru cei care intenţionează să acceseze credite pentru finanţarea activităţilor curente, de la băncile care au încheiat convenţii cu Agenţia.

Evenimente

„Bobociada” 2022. Aradul – centru regional al dezbaterilor, în acest weekend
Organizată de Clubul ProDebate Arad, competiţia reuneşte 117 participanţi – elevi de liceu şi studenţi.

Local

Un camion care transporta autoturisme a luat foc pe autostrada Arad-Timișoara
Incendiul a avut loc azi noapte, în jurul orei 01:00. Atât camionul cât și cele opt autoturisme pe care le transporta au ars în întregime. Din fericire nu s-au înregistrat victime. Incendiul a pornit, spun pompierii, de la una din roțile camionului.

România

Urmarire ca în filme prin Oradea și prin județul Bihor. Un drum a fost blocat cu autospeciale ale poliției pentru a opri un șoferi
ORADEA. O depășire criminală a avut loc joi, 8 decembrie, în jurul orei 10:00 dimineața.

România

Ambasadoarea Austriei la București, convocată de urgență la MAE
Ambasadoarea Austriei la Bucureşti a fost convocată joi seară la Ministerul Afacerilor Externe, unde i s-a înmânat un protest faţă de „atitudinea nejustificată şi inamicală a Austriei, care va produce consecinţe inevitabile asupra relaţiilor bilaterale”.

Mapamond

Austria, criticată dur de Ministrul german de Externe
Ministrul german de Externe, Annalena Baerbock, a criticat vehement, joi seară, refuzul Austriei de a permite admiterea României şi Bulgariei în Spaţiul Schengen, notând că este "o zi proastă pentru Europa" din punctul de vedere al solidarităţii, după "un an brutal".

UT Arad

UTA s-a distrat la Mioveni, în Cupa României
Elevii lui László Balint nu au avut deloc probleme, câștigând cu 3-0 în fața unei echipe resemnate. 1

ARADON opinii

ARADON Opinii. Schengen, sau mai bine înapoi în ograda românească
Ne-am dat singuri afară din Schengen? Ne-am dat. Meritam să intrăm în Schengen? Meritam pentru că, spun toţi, tehnic am îndeplinit toate condiţionalităţile. Merităm în Uniunea Europeană? Sincer, mă întreb şi eu asta de multe ori. Ce ştiu e că avem norocul că am fost primiţi în UE. Nu-mi amintesc clar momentul acela. Eram la început în presă şi la început de viaţă adultă. Nu l-am simţit atât de important ca cel de astăzi. 10

Ştiri sportive

Clubul FCSB, sancționat drastic, după incidentele de la meciul cu West Ham United
Clubul de fotbal FCSB a fost sancţionat drastic de UEFA pentru comportamentul rasist al suporterilor la meciul cu West Ham United.

România

Ciolacu: „Opoziţia nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin”
„Cu siguranţă, vor exista consecinţe pentru Austria în urma acestui vot absurd”, afirmă liderul PSD, Marcel Ciolacu, după votul din Consiliul JAI, potrivit căruia România nu a fost primită în spaţiul Schengen: „Opoziţia nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin”. 4

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.