aradon.ro Web analytics

E anchetă la Arad după otrăvirea celor opt câini de la o stână din zona Galșa. Camerele de supraveghere din zonă au surprins o mașină suspectă în apropierea saivanului chiar în noaptea cu pricina. Inițial, doar șase câini au fost găsiți morți, ulterior fiind descoperiți încă doi. Primele suspiciuni ale oierilor merg către un vânător supărat că dulăii ciobanilor îi sperie vânatul. Conducerea asociației vânătorilor din județul Arad condamnă astfel de practici, otrăvirea câinilor fiind interzisă prin lege.

Mapamond

Diamant roz extrem de rar, estimat la 35 de milioane de dolari, scos la licitaţie
Un diamant roz, considerat "cel mai rar dintre cele rare" şi estimat la 35 de milioane de dolari, va fi scos la licitaţie în luna iunie la New York, a anunţat miercuri casa Sotheby's, informează AFP.

România

Chipsurile cu aromă de şosete murdare, pe rafturile magzinelor din România. Firma producătoare este aceeași ca și în cazul suvenirurilor din excremente de urs
După ce anul trecut au scos pe piață la vânzare excremente de urs pe post de suvenir, firma producătoare din Harghita lovește din nou.

Local

Primim bani şi pentru documentaţiile drumurilor judeţene
ADR Vest anunţă că oferă finanţare nerambursabilă pentru documentaţiile tehnice aferente proiectelor europene ale Aradului.

Local

Instituţia arădeană care are în grijă două milioane de acte
Angajaţii Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Arad au grijă de actele de stare civilă ale tuturor arădenilor.

Mapamond

Papa Francisc, spitalizat din cauza unei infecţii respiratorii
Papa Francisc, în vârsta de 86 de ani, a fost spitalizat miercuri pentru "câteva zile" la Roma pentru a fi tratat de o infecţie respiratorie, o nouă alertă pentru şeful Bisericii Catolice care suferă de probleme de sănătate recurente, relatează AFP.

Mapamond

Charles al III-lea în Germania, la prima sa vizita externa în calitate de rege
Regele Charles al III-lea a ajuns miercuri la Berlin cu ocazia primei vizite în străinătate pe care o efectuează în calitate de suveran, considerată un "gest european important" după ce Regatul Unit a părăsit Uniunea Europeană, informează AFP.

Local

Nicu Covaci, peripeții la Arad: de la spital, la concert
Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului arădean, însă după investigații a ales să își onoreze promisiunea făcută fanilor și s-a îndreptat către concertul din clubul Flex.

România

Interpretul bănățean Tiberiu Ceia a murit, la 82 de ani
Tiberiu Ceia, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică populară din Banat a murit, pe 29 martie 2023, la vârsta de 82 de ani.

Local

Cetățean german reținut pentru acte sexuale cu minori, la Lipova
Conform site-ului Știri pe Surse, un cetățean german, membru al unui ONG care ajută copiii din familii defavorizate, a fost reținut pentru că a întreținut relații sexuale cu doi minori, la Lipova. 3

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.