aradon.ro Web analytics

Celebra brățară electronică va fi funcțională din acest an, însă doar în municipiul București și alte trei județe. La Arad, brățara electronică va fi implementată doar din 2025. Ce presupune monitorizarea electronică, cui i se va aplica, cum va fi implementată și câți polițiști vor trebui angajați în cadrul acestui proiect?

UT Arad

UTA, rămâne pe loc de baraj
ARAD. A început partea a doua a sezonului fotbalistic de Superligă, cel care va decide campioana şi retrogradatele în eşalonul secund. Iată ce s-a întâmplat în runda inaugurală din play-off şi play-out.

ARADON Sport local

Umilinţă pe semicercul amatorilor
Frontiera Curtici acuză arbitrajul din finala Campionatului Judeţean Timiş la handbal feminin.

Evenimente

Atelierul Post-Educația, la ediția a doua
Atelierul „Post-Educația. Pedagogii ale crizei” revine la Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol”, cu ediția a doua.

Advertorial

225 de milioane de euro pentru școli!
PNL susține modernizarea școlilor din România. Ministerul Educației alocă 225 de milioane de euro pentru reabilitarea, modernizarea, dar și pentru construirea de noi unități de învățământ. Școlile reabilitate sau construite vor dobândi statutul de „școală verde".

Local

Remus Tănase, terapeutul holistic arădean, conferențiază la Sibiu
În perioada 24-26 martie, la Sibiu are loc Conferința Internațională de Terapii Holistice și Metafizice din România, în organizarea ANTHM.

Evenimente

Brass Harmony - concertul de joi al Filarmonicii
Concertul de joi, 23 martie, al Filarmonicii Arad, îi aduce în fața publicului pe dirijorul József Horváth și trompetistul Gabriel Gyarmati.

Local

Amendă maximă pentru Hidroelectrica
Compania a fost sancționată cu 400 de mii de lei de către ANRE, unul dintre motive fiind și neemiterea facturilor. 2

Local

Asistații social și condamnații penal, scoși la muncă de Poliția Locală
20 de persoane au adunat 30 de tone de deșeuri de pe domeniul public, de-a lungul lunii martie.

ARADON Sport local

Cei mai buni copiii s-au întrecut la Olimpiada Sportului Școlar la Șah
ARAD. Sportul minții i-a atras în competiție pe cei mai buni elevi arădeni. Olimpiada Sportului Școlar la Șah a arătat, încă o dată, că elevii arădeni sunt pasionați de șah și îl practică la cel mai înalt nivel. În cazul olimpiadei pentru copiii din clasele primare și gimnaziale au fost prezenți 44 de elevi din Arad, Lipova, Pecica, Sebiș, Ineu, Șagu, Șicula, Livada, Mișca.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.