aradon.ro Web analytics

După un an de la masacrul celor peste 200 de căprioare moarte de pe câmpurile județului ancheta bate pasul pe loc.
Au trecut luni bune de la moartea căprioarelor şi vinovaţii nu au fost identificaţi nici până astăzi. Autorităţile nu au stabilit cine este vinovat de moartea zecilor de căprioare găsite pe terenurile agricole din judeţul Arad în urmă cu aproximativ nouă luni.
ARAD. Povestea celor peste 200 de căprioare şi a altor animale care au fost găsite moarte în decembrie anul trecut pe câmpurile din Nădab, Dorobanţi, Iratoşu a rămas încă neelucidată.

Local

Interviu aradon.ro cu Inspector principal de poliție Livia Pescar: „Munca de teren oferă mai multe satisfacții”
Pe Livia Pescar o știți din presa locală. Cu siguranță, i-ați văzut numele în ziar sau pe site-urile de știri arădene sau la tv. Ea este cea care oferă declarații presei atunci când în Arad au loc evenimente care ajung să fie anchetate de Poliție. Este purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad din anul 2021. Recent, inspectorul principal de poliție Livia Pescar s-a întors dintr-o misiune internațională ce a avut loc la Sevilla, Spania, organizată de Biroul Atașatului de Afaceri Interne la Madrid.

Local

Curtea, grădinile și parcurile mănăstirii Feredeu, acoperite de o viitură puternică
Curtea, grădinile și parcurile cunoscutei mănăstiri Feredeu din județul Arad au fost acoperite de o puternică viitură, marți spre seară, venită de pe dealurile din jurul lăcașului de cult.

Oameni

Amber Heard este acuzată că a falsificat pozele cu rănile provocate de Johnny Depp
Avocatul lui Johnny Depp a acuzat-o pe Amber Heard că a falsificat imaginile cu rănile provocate de fostul ei soţ.

România

Meditațiile cu profesorii de la clasă vor fi interzise. Sancțiuni prin lege pentru cadrele didactice
Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a anunțat marți că profesorilor le va fi interzis prin lege să mai facă meditații cu elevii din clasele la care predau. Regula ar putea fi aplicată din anul școlar 2022-2023. Vor exista sancțiuni pentru cadrele didactice care nu o respectă. 2

Local

Vrea să afle of-urile locuitorilor din „6 Vânători”
Viceprimarul municipiului Arad, Ilie Cheşa, ţine să se informeze direct de la cetăţeni în legătură cu problemele din cartier. 

Local

„Sanitarii pricepuţi” de la „Moise” vor reprezenta Aradul la faza naţională

Local

Expoziţie documentară: Bicentenarul teologiei arădene

Local

„Prietenii pompierilor”, calificaţi la faza naţională

Local

Un bărbat din Barațca a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul
Tragedia a avut loc marți, 17 mai, în satul Cuveșdia, comuna Șiștarovăț. Victima efectua lucrări agricole cu tractorul când a avut loc incidentul. 1

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.